Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Hoe de timing bescherming, opvulling

Hoe de timing bescherming, opvulling

Het papier of noppenfolie bellen en polyethyleen schuim, geschikt voor bescherming tegen krassen gelakte oppervlakken, aluminium schrijnwerk en de bescherming van meubels.


Kies de kwaliteit bubbles:
Om de diameter van de bel aan te passen met uw product, moet u de vorm (scherpe of plat oppervlak hoek) en de kwetsbaarheid te bestuderen. Volgens het gewicht, is het noodzakelijk om de dikte van de film aan te passen.

De vorm, breekbaarheid en het gewicht van uw producten zal de aard van de film het meest geschikt bubbels te bepalen.

U wilt verpakken en verzenden light producten: Kies een bel met een diameter van 5 tot 10 mm en een capaciteit van 50 micron of 80 micron.

Voor breekbare, zware en scherpe hoeken: Kies een bel diameter van 7-18 mm en een industriële kwaliteit 100 micron.

Voor het verpakken van zware voorwerpen en scherpe randen: Kies een bel diameter van 14-32 mm en een kwaliteit van hoge sterkte van 64 micron.

U wilt de leegte in je pakket vullen, verpakken en blokkeer je erg kwetsbaar en zeer zware producten: Kies een bel met een diameter van 28 mm en een zeer hoge beschermingsfactor 100 micron kwaliteit.


schuim:
De dikte van het schuim is het meest geschikt voor de bescherming van het product afhankelijk van de fragiliteit en het oppervlak van 0,8 mm tot 2 mm tegen krassen.

Meer dan 2 mm krassen en schokken te vermijden


kraftpapier:
Kraft papier is een zeer resistent type papier gebruikt voor verschillende soorten zakken (biologisch afbreekbare zakken voor verschillende soorten winkelen, verpakkings zware materialen), van resistente verpakking, enveloppen grote maten.

Kraft true

Natuurlijke (gemaakt van 100% zuivere vezel) kijken, de echte kraftpapier heeft een scheur weerstand en hoge burst, die gebruik in lage gewicht maakt.

Kraft gerecycled

Economische en ecologische, wordt gerecycleerd kraftpapier gemaakt van 100% gerecycled papier. Verkrijgbaar in rollen of format, is het ideaal voor alle toepassingen waar pure kraft is niet nodig (padding, verdelers, etc.)

technische documenten

geparaffineerd kraftpapier, gebitumineerd papier, kraft doos en crêpe polykraft


gegolfd:
Golfkarton is een stijf lichtgewicht materiaal gevormd door één of meer vouwfilter vellen gehecht tussen een of meer kartonnen vellen.

Zijn naam is afhankelijk van het aantal vellen: één gezicht golfkarton (1 gladde zijde, 1 gegolfde gezicht, dikte van 0,4 tot 4 mm) gegolfde enkele wand of dubbelzijdig (2 kanten glad), dubbele wand gegolfd of double-double gezicht (dikte 7 mm) en driedubbele wand gegolfde (dikte 15 mm).

Structuren van het type B, C E en F.

Er zijn acht soorten groeven:

· Groove K of D, van ruim 7 mm;

· Een fluit, van meer dan 4,5 mm;

· Groove C, meten van 3,5 tot 4,5 mm;

· B-fluit, het meten van 2,5 tot 3,5 mm;

· E flute, meten 2-1,5 mm;

· F-fluit, het meten van ongeveer 1,2 mm;

· G of N fluit, het meten van ongeveer 0,8 mm;

· O fluit, het meten van ongeveer 0,5 mm


Bull Rope:
Drie keer minder dicht (23 g / m²) dan gerecycled kraft, het touw is de economische zeepbel van het papier range. Ideaal voor opvulling en demping lichte producten, het is 100% recyclebaar.


Chiffon (zijdepapier):
Gemaakt van maagdelijke cellulosevezels, tissue of tissue papier is de nobele inpakpapier dat delicate artikelen waarden (lederen goederen, kristal, textiel, ...).

 

Noodzaak van een specifiek formaat?

Voor bubble roll formats op maat prestaties of voorgesneden rollen, neem dan contact met ons op 01 60 18 12 10