Bestellingen vanaf €250 worden GRATIS geleverd.

Heeft u een vraag ?+33171631500

Levering binnen 48/72H

Volumekortingen -10%, -15%, -20%

Producten op voorraad

Galia kartonnen krat voor toeleveranciers van de auto-industrie

Galia kartonnen krat voor toeleveranciers van de auto-industrie

GALIA: Consortium tot verbetering van de schakels in de Automotive Industry.

De Galia box voldoet aan de specifieke behoeften van de automobielsector, zoals in elke andere industrie.

De Galia kartonnen doos voldoet aan de door de vereniging GALIA opgelegd voor toeleveranciers van de auto-industrie specificaties.

Galia kartonnen soort standaard Amerikaanse doos met afmetingen in palletisable buitenste kusten laat de oprichting van homogene, stabiele pallets waardeerde alle logistieke sectoren.

De Galia kartonnen dozen zijn bestand tegen schokken en vocht behoud van een sterke weerstand tegen verticale compressie die stabiel stapelen faciliteert (het stapelen van dozen op een pallet)
Om u een ruime keuze te geven in de selectie van uw Galia-kartonnen doos, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist ze in verschillende maten. U kunt de lengte, breedte en hoogte van uw Galia-doos kiezen. Om zeker te zijn van de juiste Galia-zaak, raden we u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen bij het kiezen van de juiste Galia-box die aan uw behoeften voldoet. Om de verzending veilig te maken, is het belangrijk om verpakkingstapes te gebruiken om uw Galia-kist af te dichten. gebruik