Werkkleding

Werkkleding voor professionals en particulieren!
Rust jezelf uit met gemak: Werken vest, veiligheidsschoenen ... en geniet van onze lage prijzen het hele jaar door en onze frequente speciale aanbiedingen! Aarzel niet om te profiteren van de expertise van ons team Packdiscount en advies over uw zakelijke behoeften. Om veilig te kunnen werken, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment werkkleding. Dit assortiment werkkleding omvat veiligheidsschoenen, werkjacks en werkbroeken.

Wanneer u in een magazijn werkt, is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. Daarom biedt Packdiscount u verschillende soorten veiligheidsschoenen aan volgens uw behoeften. Deze veiligheidsschoenen zijn verkrijgbaar in vele maten van 37 tot 47. Onze veiligheidsschoenen zijn ultrabestendig tegen schokken. Naast veiligheidsschoenen bieden we ook werkjassen uit ons assortiment werkkleding. Deze werkjassen zijn erg sterk omdat ze zijn samengesteld uit 65% twill, 35% polyester en katoen 285g / m². Onze jassen hebben ook verschillende vakken, zodat je sommige gereedschappen erop kunt doen. Ons assortiment werkkleding bestaat ook uit een werkbroek. Zoals werkjassen, is onze werkbroek zeer duurzaam en kunt u veilig in uw magazijn of werkplaats werken. Ze hebben ook verschillende vakken, zodat u altijd een aantal van uw gereedschappen bij de hand hebt. Jas en broek zijn verkrijgbaar in verschillende maten (S tot XXL). Werkkleding is een van de essentiële elementen bij het werken aan bouwplaatsen, in magazijnen of in werkplaatsen. Ze zijn essentieel omdat ze de veiligheid van uw werknemers garanderen op plaatsen die gevaarlijk kunnen zijn. Veiligheidsschoenen zijn belangrijk omdat ze de voeten van uw werknemers beschermen als er zware lasten op vallen en ze pijn doen.

...
Voir plus..
5 articles

Packdiscount biedt u een breed scala aan professionele kwaliteitskleding. Het hele assortiment is ontworpen om u een comfortabel en kwalitatief kledingstuk te bieden. Van blauw werk tot veiligheidsschoenen, pas jezelf van top tot teen toe om te zorgen dat je veilig werkt. Alle werkkleding die wij aanbieden, voldoet aan een streng en gecertificeerd kwaliteitshandvest. De verschillende reeksen werkkleding. Bij Packdiscount weten we dat niet alle professionals dezelfde verwachtingen hebben wat betreft de keuze van werkkleding van het ene beroep naar het andere. We bieden werk sweatshirts,veiligheidsschoenen, professionele jassen en werkbroeken, aanpasbaar aan alle beroepen en zowel mannen als vrouwen. Waarom zou je je professionele kleding kopen bij Packdiscount? Bij Packdiscount profiteert u van een ruime keuze aan professionele kleding. Onze reeksen dekken uw verschillende beveiligingsbehoeften. We bieden kwaliteit en efficiënte werkkleding.