Bedrukte plakbanden

Adhesive verpakking tape


Vind een assortiment verpakkingen tapes, linten aangepaste lijmen, PVC-lijmen of polyrpopylène . De verpakking tapes bieden gesloten kartonnen dozen voor de verzending. Packdiscount is de specialist voor polypro verpakking tape, PVC ... voor particulieren en professionals. Hier vindt u een ruime keuze aan verpakkingen kleefstoffen voor de beste prijs te vinden. Convey imago van uw bedrijf met op maat gemaakte zelfklevende tapes. Beveilig uw zendingen en zendingen door de versterkte plakband. Ontdek een compleet aanbod van de verpakking tapes voor het afdichten van kartonnen dozen, PO Box. 

Om de sluiting van uw verpakkingskratten en -dozen te garanderen, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment verpakkingstape. In dit assortiment vindt u bijvoorbeeld Hot Melt polypropyleen kleefband, economisch polypropyleen kleefband, PVC kleefband, kleefsealer, enz. PVC-tape is zeer goed bestand tegen scheuren, vocht en temperatuurschommelingen. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren (bruin of transparant) met verschillende inscripties (garantietape, breekbaar). Het is ook mogelijk om verschillende maten te kiezen, afhankelijk van uw verpakkingsdozen. Hot Melt Polypropylene Plakband is de meest economische kleefstof. Het gebruik ervan wordt aanbevolen voor het sluiten van lichte pakketten (tot 20 kg). In ons assortiment verpakkingsplakband vindt u ook gereedschappen waarmee u uw verpakkingskartons sneller en gemakkelijker kunt sluiten. U vindt kleefmiddeldispensers, kleefsets, spuitpistolen, ...

Ontdek op onze site ons assortiment aan banden van hoogwaardige verpakkingslijmen en voor de beste prijzen. De keuze van uw verpakkingstape zal gebaseerd zijn op het gebruik dat u ervan maakt. Als u twijfelt tussen verschillende kleefbanden voor verpakking, raden wij u aan om contact op te nemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen bij het kiezen van de beste verpakkingslijmoplossingen. In ieder geval is de plakband die u kiest van zeer hoge kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Zodra het pakket is gekozen, moet u nadenken over het sluiten van de zaak om uw producten te beveiligen. Daarom biedt de verpakkingspecialist, Packdiscount, verschillende soorten kwaliteitslijmbroodjes voor cash-sluiting.
Onder onze verschillende adhesieve roloplossingen voor contante sluiting hebben we de polypropyleense economische plakband. De onmiddellijke en solide thergrendeling zal uw kratten en dozen effectief sluiten. De polypropyleen voor economische lijm is bestand tegen tranen, vocht- en temperatuurvariaties garanderen u de veiligheid van uw kartonnen dozen tijdens hun zending. De lijm van de polypropyleeneconomie is verkrijgbaar in Havana of transparante kleur. Een andere lijm voor cash-sluiting, de PVC-industriële kleefstof. De hoge kwaliteit ligt in scheurweerstand. Naast deze weerstand is de PVC-industriële lijm stil en aangenaam om te gebruiken. De uitstekende kwaliteit van lijm maakt het mogelijk om te voldoen aan enige ondersteuning. Deze lijm is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Havana, transparant of wit. Voor de sluitdoossluiting (tot 20 kg), raden we het smeltpolypropyleen-kleefmiddel aan. De rubberen lijm zorgt voor een cash-sluiting van hoge kwaliteit.
Naast kwaliteitsklevende rollen voor onmiddellijk lidmaatschap van uw dragers, biedt Packdiscount u aanvullende producten om u te helpen uw kratten te sluiten. U vindt op onze website-sealers voor lijm, lijm en onbepaalde linten, een economische kleefrol.

...
Voir plus..
Filters
2 articles

Wat tape verpakking te kiezen voor uw zending?


Er zijn veel verpakkingen plakstrips, zodat u kunt aanpassen van u afhankelijk van de aard van uw zending. Ten eerste, het niveau van de inhoud, kunt u kiezen voor de polypropyleen tape. Dit is de meest voorkomende lijmen omdat het bestand is tegen temperatuurwisselingen, in tegenstelling tot PVC tape. Maar de lijm PVC verpakking biedt een hoge breeksterkte. Tot slot, als u wilt deelnemen aan een duurzame ontwikkeling, met behulp van de kraft tape, dat is volledig recyclebaar. Voor een betere grip, voel je vrij om de versterkte band te kiezen. U kunt ook uw pakket door het kiezen van een gekleurd plakband of gedrukte tape. Ze laten je een boodschap over te brengen en over te brengen van het imago van uw bedrijf


Hoe kunt u uw tape te houden?


De status van uw pakket lijm is erg belangrijk om de effectiviteit in uw mailings te garanderen. Sterker nog, hij is het die het onderhoud van uw bezittingen in uw pakket bepaalt en voorkomt het risico van opening. Of het nu een stille lijm of versterkte kleefstof, of een ander type van de verpakking tape, moet je nadenken over je bewaarcondities voor uw aankoop. Sterker nog, ze zijn net zo belangrijk als het kiezen van uw verpakking tape zelf. Daarom dient de weg te zijn van warmtebronnen variatie. De ideale bewaartemperatuur van uw verpakking tape is tussen de 18 en 25 ° C. Nu weet je alles om optimaal gebruik te maken van de lijm verpakking te maken!

Welke tape-verpakking kiest voor uw zending?


Er zijn veel zelfklevende tapesverpakkingen en u kunt de uwe aanpassen, afhankelijk van de aard van uw zending. Ten eerste, op het niveau van de materialen, kunt u kiezen voor polypropyleen plakband. Dit is de meest voorkomende lijm omdat het bestand is tegen temperatuurvariaties, in tegenstelling tot PVC-tape. Maar de PVC-verpakkingskleefstof biedt een zeer hoge weerstand om te breken. Eindelijk, als u wilt deelnemen aan duurzame ontwikkeling, gebruik dan de kraftband, die volledig recyclebaar is. Voor een betere outfit, aarzel dan niet om de versterkte plakband te kiezen. U kunt ook uw verpakkingskleefstof aanpassen door een gekleurde band of gedrukte tape te kiezen. Hiermee kunt u een bericht overbrengen en het beeld van uw bedrijf overbrengen.

Hoe houdt u uw plakbandpakking?


De status van uw verpakkingskleefstof is erg belangrijk om de effectiviteit bij verzending te garanderen. Inderdaad, het is wie het onderhoud van uw objecten in uw pakket omringen en het risico van openheid voorkomt. Of het nu gaat om een ??stille lijm of een versterkte kleefstof of een ander type verpakkingstape, u moet aan uw opslagcondities bedenken wanneer u koopt. Inderdaad, ze zijn net zo beslissend als de keuze van uw plakbandpakket op zich. Aldus is het noodzakelijk om weg te gaan van de bronnen van warmtevariaties. De ideale opslagtemperatuur van uw verpakkingstape is tussen 18 en 25 ° C. Nu weet je alles om het beste de verpakking te doen!
Als u vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per telefoon op 01 71 63 15 00.