Kartonnen dozen verzenddozen

Kartonnen doos Specialist Packdiscount biedt een breed scala van karton, kartonnen doos.  Professionals en particulieren, kies je kartonnen verpakkingen, kartonnen dozen of Amerikaanse dozen uit vele formaten en kwaliteit terwijl u geniet van de beste prijs. Noodzaak van een productie van karton of aangepaste kartonnen doos verpakking. Aarzel niet om contact met ons op voor een snelle en persoonlijke offerte.
Kartonkistspecialist Packdiscount biedt een ruime keuze aan kartonnen verpakkingen, kartonnen dozen. Professionals en particulieren, kies uw kartons, kartonnen dozen of Amerikaanse dozen uit vele formaten en kwaliteiten terwijl u geniet van de beste prijzen. Een op maat gemaakte kartonnen verpakking of kartonnen doos nodig om alle soorten producten te verpakken en verzenden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een snelle en persoonlijke offerte. Kartonnen doos met eenvoudige groove, dubbele groef of drievoudig golfkarton. Kassa, verzendcontainer. Professionals en particulieren, kies uw kartons, kartonnen dozen of Amerikaanse dozen uit vele formaten en kwaliteiten terwijl u geniet van de beste prijzen.
Voor uw zetten hebben we standaard kartonnen verpakkingen. U kunt ook uw bewegende dozen kiezen op basis van uw objecten (grote dozen, medium of klein). De verwijderingskits zijn ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken met zijn vele kartonnen dozen, kleefstoffen en haspels.
We bieden garderobekasten aan, ideaal om je kleding op te bergen, je hebt gewoon hangers nodig. Ideaal voor studenten, opslagtijd wordt verkort Kartonnen val, eenvoudige groove, dubbele groef of drievoudig golfkarton. Kassa, verzendcontainer. Al onze dozen en dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de kartonnen doos kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.

Case Specialist Carton Packdiscount biedt een ruime keuze aan kartonnen verpakking en kartonnen doos.


Of u nu professioneel en persoonlijk bent, kies uw kartonnen pakketten, dozen dozen of Amerikaanse kratten tussen vele formaten en kwaliteiten terwijl u geniet van de beste prijzen. Onder onze kratten en dozen, vindt u bepaalde oplichters, dubbele kromme kaarten, driedubbele kromme kaarten, kratten Galia, flessenpakketten, kratten telescopische kaarten met variabele hoogte, containers-export, productbuizen lang, pallets of hout reaussions.
Weet dat je al onze kratten kunt aanpassen. U kunt het bericht kiezen dat u wilt overbrengen. Een kartonnen verpakking of aangepaste kartonnen doos nodig om alle soorten producten in te pakken en te verzenden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een snelle en gepersonaliseerde offerte.

Verhuizingen van dozen - Kartonnen pakket perceel


Voor uw verhuizingen hebben we standaard kartonnen packs. U kunt ook uw kaarten verwijderen Verhuizingen volgens uw objecten (grote dozen, middelen of klein). De bewegende kits ontworpen om je leven gemakkelijker te maken met zijn heleboel kratten, kleefstoffen en haspel. We bieden kastkaarten, ideaal voor het opslaan van je kleding, je hebt eenvoudig hangers nodig. Ideaal voor studenten, opslagtijd is verminderd.
Vind al ons assortiment kartonnen doos, eenvoudige groef, dubbele spline of drievoudige groef. Facility-archief, verzendcontainer. De keuze van het type kartonnen doos zal gebaseerd zijn op uw behoeften en het gewicht van uw goederen die moeten worden verzonden.

...
Voir plus..

Hoe maak je een kartonnen doos kiezen ?


Dit is eenkartonnen doos, bestaande uit een of meer golfplaten papier geplakt op een of meer vellen kraftpapier. Recycleerbaar en biologisch afbreekbaar, natuurlijk, golfkarton die deel uitmaken van het karton is afkomstig van de cellulose vezels afkomstig van recycling van verpakkingen en nieuwe vezels. Golfkarton wordt gevormd door het papier sizing door assemblage onderhouden door golvende fluit papier waarvan de dikte varieert enkele millimeters. Kraft dekens betrokken bij de mechanische en klimatologische bestendigheid van de verpakking. De groeven geven stijfheid van het pakket, maar ook een maximale rekbaarheid zij als schokdempers dienen bij schokken.


Wat fluit voor uw kaart ?


Wij bieden 3 types van golfkarton, afhankelijk van het gewicht, breekbaarheid, het vervoer en de opslag voorwaarden van uw producten en materialen.
Simple Flute - Resistant
light producten of dragers (die het gehele interieur volume van de verpakking te vullen en kan de stapel voorbeelden te weerstaan: documenten, voorverpakte producten).
Dubbele fluit - Zeer goed bestand tegen
zwaar, kwetsbaar en niet-dragers (het pakket ondersteunt alle beperkingen, bijvoorbeeld bulkgoederen.)
Triple wall - Uitstekende sterkte
De zwaardere belastingen (tot 500 kg) en breekbaar, moeilijke vervoer, de uitvoer, en de lange termijn opslag.
3 types van gestandaardiseerde dozen: De dozen in één stuk flappen met een gelijmde assemblage gezamenlijke, gestikt of plakband. Ze worden verzonden vlak, klaar voor gebruik. Telescopische dozen, bestaande uit een deksel en een aparte bodem. De boxen gelijmd self-klaar achtergrond, gemaakt uit één stuk, worden verzonden plat.

Hoe u uw verpakkingskartonnen pakket kiest?

Het is een kartonnen doos bestaande uit een of meer vellen van gecerteerd papier, gelijmd op een of meer vellen kraftpapier. Recyclebaar en biologisch afbreekbaar, van natuurlijke oorsprong, waarvan het gegolfde karton het karton wordt gevormd, komt uit de cellulosevezel die afkomstig is van de recycling van de verpakking en de lege vezels. Het gegolfde karton bestaat uit de lijmende montage van papieren die worden onderhouden door gegolfde groefdocumenten waarvan de dikte varieert van verschillende millimeter. Krafthoezen nemen deel aan de mechanische en klimaatweerstand van de verpakking. De groeven zorgen voor de stijfheid van het pakket, maar ook maximale elasticiteit omdat ze dienen als schokdempers.

Welke groef voor je kartonnen verpakking goedkoop?

We bieden 3 soorten kartonnen groeven, afhankelijk van het gewicht, de dimensie, kwetsbaarheid, transportomstandigheden en opslag van uw producten en materialen.

Simple Groove - Bestand

Licht- of dragerproducten (die het volledige innerlijke volume van de verpakking vullen en bestand zijn tegen de stapel, voorbeelden: documenten, voorverpakte producten).

Double Groove - Zeer resistent

Zwaar, fragiele en niet-carrierproducten (verpakking ondersteunt alle spanningen, voorbeeld: bulkproducten.)

Triple Groove - Uitstekende stevigheid

De zwaarste belastingen (tot 500 kg) en het meest fragiele, moeilijke transport, export en langetermijnopslag. 3 soorten genormaliseerde kratten: flapdozen met eenpersoonskamers, met gelijmd assemblage-verbinding, geniete of gummed band. Ze worden plat geleverd, klaar voor gebruik. Telescopische kratten, bestaande uit een apart deksel en onderkant. De automatische bodemkratten klaar voor gebruik, bestaande uit één stuk, vlak geleverd.

Voor de verpakking van uw objecten, planbeschermingsafdekkingen (bijvoorbeeld voor de matras) en natuurlijk de tape.