Dempingssystemen

Elke zending moet profiteren van een uitstekende bescherming en een uitstekende wigging in kartonnen dozen en postbussen. Dit voorkomt dat uw producten worden aangetast tijdens het transport of tijdens de opslagperiode.

Afhankelijk van de aard van de te verzenden producten zijn er tal van oplossingen voor wiggen en bescherming. In bepaalde activiteitensectoren is het belangrijk dat de instelling zeer snel gebeurt. Hiervoor biedt de Packdiscount verpakkingsspecialist u een compleet assortiment wigsystemen passend voor al uw producten. In dit assortiment vind je met name de mini Pak'r kleine bellenfoliemachine, de Novus stuwmachine, de chevron papierstuwmachine, het klassieke papier of de Paperplus Papillon stuwmachine. Met deze wig-systemen kunt u luchtkussens of opvulling maken van kraftpapier.

Met machines zoals de mini Pak'r of de Novus kunt u snel en van uitstekende kwaliteit bellen of luchtkussens maken. Deze luchtkussens zijn een geweldige manier om de holtes in bijvoorbeeld grote kartonnen dozen op te vullen. Met papieren verpakkingsmachines kunt u stevige opvulling maken om in uw dozen te doen. In alle gevallen is het doel van deze beveiligingssystemen om u veel tijd te besparen bij het voorbereiden van uw wiggen. Om uw goederen snel en efficiënt te beveiligen, rust u ook uit met een omsnoeringsmachine en spanner.

...
Voir plus..

Welk wigsysteem om te kiezen voor de luchtkussens? Voor het maken van luchtkussens of luchtbellen zijn er twee soorten machines: de mini pak'r small bubbles, of de Novus. Met de Mini Pak'r blaas je tot wel 5 maten luchtkussens op.

Ze worden op aanvraag en automatisch gemaakt. Bovendien neemt deze machine weinig ruimte in beslag. U kunt het heel gemakkelijk op uw inpaktafel, in uw magazijn, opbergen. De Novus-machine is vooral bedoeld voor professionals die goederen in grote volumes en heel vaak verschepen.

Je kunt zowel kleine als grote bellen maken. Welk papieren registratiesysteem kiezen? Er zijn verschillende papierklemmachines. Uw keuze hangt dus af van uw verpakkingsdichtheid. U profiteert in ieder geval van een aanzienlijke tijdwinst. Bovendien worden uw producten perfect beschermd in uw kartonnen dozen of postbussen.