Bescherming en opvulling

Packdiscount specialist demping materialen om uw kaarten te beschermen. U vindt een breed scala van tuigage producten en bescherming tegen een relatief lage prijs.
Voor de bescherming van uw producten tijdens het transport, vindt u onze site te vinden zowel films bel of schuim zoals kraftpapier, golfkarton. U vindt de grootste schuim verpakking keuze, noppenfolie, golfkarton en kraftpapier vinden. Packdiscount biedt al een vastklemmen keuze: Film roll zeepbel, schuim rolfilm, stuwmateriaal deeltje, kraftpapier.
Zoek de noppenfolie (economische noppenfolie, organische noppenfolie, antistatisch, kraftpapier), schuimpapier (schuimfolie, schuimroller, U-schuimprofiel, rolschuimmantel) kraftpapier en golfkarton, deeltjesvormige wiggen, pads (permanente en herplaatsbare zelfklevende pads), tissuepapier en crimp (schokdempende vezels, krantenpapier, tissuepapier) De meest geschikte instelling hangt af van de aard van uw producten. Bubbelpapier blijft de essentiële referentie voor de bescherming van uw producten tijdens uw zendingen. Inderdaad, het bestaat uit luchtbellen die alle schokken ten gevolge van transport dempen. Er zijn talloze oplossingen mogelijk voor deze systemen van wiggen zoals deeltjes demping, demping en licht, beschermt uw producten van de chocs.We leveren uw bestelling overal in België in vertragingen variërend van 48u tot 72u.Vous vindt de grootste keuze d schuimverpakking, noppenfolie, golfkarton en kraftpapier.
Packdiscount, de verpakkingsspecialist, biedt ook andere complete assortimenten van buffer- en beschermingsoplossingen zoals noppenfolie, geschuimd papier, kraftpapier, blokkerende deeltjes, tissuepapier, hechtingspads. kalibratie. Uw keuze zal dan gebaseerd zijn op de producten die u wilt verzenden. Schuimpapier zal bijvoorbeeld meer gewijd zijn aan de verzending van producten die gevoelig zijn voor krassen en stofachtige schermen, cd's, dvd's, floppies.

Pakketbeschermingsschuim, breekbaar objectbescherming, bubbelpapier, een brede keuze voor uw dozen

Packdiscount, een speciale prijsverpakkingspecialist, biedt een volledig assortiment huwelijksmaterialen en bescherming, om uw verzenddozen te beschermen en te beveiligen. U vindt een ruime keuze aan wigproducten en bescherming voor pakketten, meubels, tegen een relatief lage prijs! We hebben categorieën ontworpen, zodat u kunt navigeren en gemakkelijk kunt vinden wat u nodig hebt.
Voor de bescherming en verpakking van uw producten tijdens het transport vindt u bubblefilm of schuimplaat of kraftpapier en golfkarton.
Vind het bubbelpapier: Economische bubbelfilm, organische bubbelfilm, antistatisch, kraft; Schuimpapier: schuimfilm, schuimroller, U-Foam-profiel, schuimschuimschedelbroodje; Kraftpapierrol en gegolfd karton, splitsende deeltjesvormige, timingpads: permanente en herpositioneerbare zelfklevende pads; Je zult ook zijden papier en frizz-papier vinden: glasvezel, krant, tissuepapier.

Vind onze verpakkingsschuimen, timing pads, opvulpapier ...

De meest geschikte kalibratie hangt af van de aard van uw producten. Het bubbelpapier blijft de essentiële referentie voor de bescherming van uw producten bij verzending. Inderdaad bestaat het uit luchtbubbels die alle schokken met betrekking tot vervoer bevochtigen. Veel oplossingen zijn mogelijk voor deze systemen als het split-, dempings- en lichtgewicht deeltjes beschermt uw schokproducten.
We leveren uw bestelling overal in Ile de Hollande of in de provincies in vertragingen, variërend van 24u tot 72 uur. U vindt de grootste keuze aan schuimverpakking, bubbelpapier, golfkarton en kraftblad. Packdiscount De verpakking en verpakking van de verpakking biedt u een verscheidenheid aan producten om uw goederen te blokkeren: rolbellenfilm, rolschuimfilm, opslagdeeltjes, kraftpapier.

...
Voir plus..

Hoe een inpakpapier kiezen?

 
Afhankelijk van het te verpakken product worden verschillende soorten kraft gebruikt:
• 70 g / m² voor lichte producten
• 90 g / m² voor zware producten
Zuinig en milieuvriendelijk kraftpapier wordt steeds vaker gebruikt voor alle soorten stal- en vacuümvullingen. Handmatig of machinaal gebruik. Drie keer minder dicht dan een gerecycleerde kraft, het is het meest economische inpakpapier van het assortiment. Ideaal voor vacuümvulling en demping van lichte producten, het is 100% recycleerbaar.


Hoe je bubbeldocument kiezen?


De vorm, breekbaarheid en het gewicht van uw producten bepalen het meest geschikte type bubbelfolie. U wilt lichte producten verpakken en verzenden: kies een diameter van 10 mm en een kwaliteit van 50 micron of 80 micron. Voor breekbare, zware en gebogen producten: kies een bolletje met een diameter van 10 mm en een industriële kwaliteit van 100 micron. Om zware en schuine objecten in te pakken: kies een bel met een diameter van 20 mm en een hoge kwaliteit van 64 micron. U wilt de leegte in uw pakketten opvullen, uw zeer breekbare en zeer zware producten verpakken en blokkeren: kies een diameter van 28 mm bellen en een zeer hoge beschermingskwaliteit van 100 micron.

Hoe u uw bubbelpapier kiest?

De vorm, kwetsbaarheid en gewicht van uw producten bepaalt het meest geschikte type bubble-film. U wilt lichte producten verpakken en verzenden: Kies een diameter van 10 mm en 50 micron of 80 micron. Voor fragiele, zware en hoge hoeken Producten: Kies een 10 mm bubble diameter en 100 micron Industriële kwaliteit. Om zware en uitstekende objecten in te wikkelen: kies een diameter van bubbels van 20 mm en van hoge kwaliteit 64 micronweerstand. U wilt het vacuüm in uw pakketten vullen, wikkelen en uw producten zeer fragiel en zeer zwaar stoppen: kies een diameter van 28 mm en een hoogwaardige 100 micronbeschermingskwaliteit.

Hoe u uw schuimfilm wilt kiezen?


De dikte van de schuimbescherming die het meest geschikt is voor het beschermen van uw product is afhankelijk van de kwetsbaarheid en het oppervlak van de laatste. Als u uw krasproduct wilt beschermen: kies een foamdikte van 1 of 2 mm. Om uw product te beschermen tegen krassen en schokken: kies een foamdikte van 4 mm.


Hoe een geschikte set te kiezen?

Afhankelijk van het product dat moet worden gestald of beschermd, bieden wij de meest effectieve kalibratie: (papier, schuim, bubbels, deeltjesvormige, chips, luchtkussen ...).