Documentenhoesjes

Schuim of schuim zak envelop voor uw kwetsbare producten.


Het schuim werkt als een anti-kras bescherming tijdens expédtions uw delicate produtis. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope schuim enveloppen. U vindt er een grote selectie van enveloppen schuim tarieven voor verzendingen. Ontdek een compleet aanbod van schuimenveloppen.

Krijg goedkope prijzen op de aankoop van de scheepvaart schuim enveloppen. De schuimenvelop is ideaal voor zendingen van kwetsbare en krasgevoelige producten zoals schermen, smartphones, cd's, dvd's ... Om u een ruime keuze te bieden, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een compleet assortiment schuim envelop. U zult verschillende afmetingen vinden zodat het pouch-schuim perfect op uw product past om te verzenden. U kunt de hoogte, de opening, de verpakking en de hoeveelheid pallet kiezen die bij u passen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste maat van uw schuimenvelop kiest, kunt u een beroep doen op ons team van experts. Ze geven u alle advies dat u nodig hebt om het juiste schuimzakje te kiezen. De foamfolie beschermt uw gevoelige oppervlakken tegen krassen en schuren tijdens de hele expeditie. De witte kraftdeken geeft kracht, lichtheid en esthetiek aan uw schuimenvelop.

Al onze schuimenveloppen hebben een zelfklevende sluiting die uw zending veilig beveiligt en uw envelop tegen manipulatie beveiligt. Het verzenden van uw pakketten zal veilig en in alle sereniteit gebeuren. Als u kwetsbare producten wilt verzenden, raden we ook onze enveloppen en bubbeltassen aan. De bubbels in deze envelop fungeren als schokbestendige kussens. Dankzij dit zullen uw producten geen enkele schok en geen verslechtering ondergaan tijdens hun verzending.

De Packdiscount Packaging-specialist biedt een hele reeks schuimenvelop om veilig en sereniteit uw meest fragiele producten te verzenden.

Dit type envelop is ideaal voor producten zoals CD's, dvd's of mobiele telefoons. Inderdaad, het schuim zal een kras op uw producten voorkomen en bescherming bieden gedurende hun zending. Door te kiezen voor schuimveloppen bij het verzenden van uw fragiele producten, zult u er zeker van zijn dat uw pakketten geen strepen hebben, geen verslechtering tijdens hun transport.Security Nog meer mailen via onze lijmen en signaallabels. De schuimenvelop is recyclebaar. Het is daarom respectvol voor het milieu. Samengesteld uit Kraft, toont de schuimenvelop extreme weerstand. Het is tijdens de zending onklaar en zal alle veiligheid op uw product brengen.
Naast resistent is de schuimenvelop esthetiek door de witte kleur van het Kraft. Om te profiteren van alle kwaliteit van onze quilt enveloppen in schuimen, moeten alle afmetingen van uw product stroomopwaarts worden genomen. Wij adviseren u om een ??paar centimeter toe te voegen bij het kiezen van het formaat van uw envelop. Dit vergemakkelijkt de insertie en extractie van uw pakket. Met een zelfklevende tape, zorgt het voor de soepele sluiting van de envelop. Bestand, beschermend en esthetisch, hier zijn de voorwaarden die de quilt enveloppen Packdiscount-schuim definiëren. In ons assortiment enveloppen en vakken bieden we ook gewatteerde bubble-enveloppen voor de expeditie van fragiele pakketten. Door deze gewatteerde enveloppen te kiezen, zult u verzekerd zijn van het verzenden van uw pakket veilig en sereniteit.

...
Voir plus..
Filters
3 articles

Wilt u de bescherming van uw zendingen versterken? 

Ter bescherming van uw kleine, lichte en breekbare producten, zoals: brillen, horloges, kiest u voor het schuimzakje! Dit verzendetui bevat een beschermend schuim om uw product te blokkeren en zo het risico van schokken en breken te voorkomen. Lichtgewicht en recyclebaar, deze verzendingsvelop garandeert uw goederen tegen schokken, maar ook mogelijke krasse, envelopp Jiffy

Wilt u de bescherming van uw expedities versterken?


Kies voor de schuimzak om de producten te verzenden en dat ze geen verslechteringen hebben ondergaan tijdens het transport en beveiligen de zending. De verzendzak met een beschermend schuim. Lichtgewicht en recyclebaar, deze verzendende zak garandeert uw goederen tegen schokken, maar ook mogelijke krassen.