Enveloppen, kokers

Packdiscount biedt een grote diversiteit aan bubble enveloppen, plastic zakken, kartonnen zakken, kraftpapier zakken. U zult Packdiscount vinden hele reeks van enveloppen en gevoerde zakken voor de beste prijs. Gevoerde zakken van bellen of schuim, plastic hoezen, zakelijke enveloppen, document enveloppen ...
Dit zijn de soorten enveloppen en pouches die Packdiscount aanbiedt: kartonnen hoes, zelfklevende zakjes, plastic enveloppen, kraft-enveloppen, ... Afhankelijk van het gewicht van de producten die u wilt verzenden, vindt u de envelop of hoes die is aangepast aan uw snelle verzending. De keuze van uw portemonnee of envelop wordt ook gemaakt op basis van de beveiliging die u nodig hebt (zelfklevende enveloppen). Voor het snel verzenden van platte documenten, is de kartonnen hoes het meest aangepast aan uw behoeften. De meest geschikte oplossingen voor een snelle en gevoelige verzending zijn de zakjes en plastic enveloppen omdat ze onschendbaar zijn.
Onze zakjes en zelfklevende plastic enveloppen beschermen uw producten tegen verzending naar hun bestemming. Als u cd's of diskettes wilt verzenden, is de witte kartonnen hoes het meest geschikt voor snelle verzending per koerier of post. Ontdek de rest van ons portfolio met portefeuilles en enveloppen.
Al onze enveloppen en zakjes worden per pakket verkocht. Denk voor al uw snelle zendingen aan expreszendingen overal in Frankrijk, ongeacht de bestemming. Je ontvangt je pakjes de volgende dag. Om zeker te zijn en zeker om het juiste type envelop of hoes te kiezen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u helpen de beste envelop- of zakoplossing te kiezen die aan uw behoeften voldoet. Elk van onze envelop- of buideltypes is verkrijgbaar in verschillende maten om u een ruime keuze te geven.

Packdiscount biedt u een aanzienlijk bereik van enveloppen en zakken aangepast aan alle typen postverzending. Van de bubble-envelop naar het kartonzakje, kleefstof en balgzak, met of zonder een raam, zult u genieten van een ideale oplossing voor een snelle verzending. De verschillende modellen en -formaten van onze enveloppen en zakken zijn aangepast aan al uw behoeften voor een snelle en uitdrukkelijke verzending.
Packdiscount biedt u verschillende soorten enveloppen en zakken: kartonzak, kleefzakken, plastic enveloppen, kraftveloppen. Afhankelijk van het gewicht van de producten die u wilt verzenden, zoekt u de envelop of koppeling die geschikt is voor uw snelle verzending. De keuze van uw omslag of envelop is ook gebaseerd op de beveiliging die u nodig hebt: zelfklevende enveloppen. Om snel platte documenten te verzenden, is de kartonnen zak het meest geschikt voor uw behoefte.
De best passende oplossingen voor snelle en gevoelige verzending zijn plastic zakken en enveloppen zoals ze moeilijk zijn. Onze kleefzakken en plastic enveloppen beschermen uw producten ervan om ze naar hun aankomst op hun bestemming te sturen. Als u een snelle verzending van CD's wilt maken waar floppy-schijven, zal de witte kartonnen dekking het best geschikt zijn voor snelle verzending per vervoerder of per post. Ontdek de rest van ons assortiment zakken en enveloppen voor snelle verzending en veilig.


Bulle Envelope: de witte bubble-envelop bevat fragiele objecten, veilig.

 

Om de beveiliging van uw zendingen te versterken, zijn de beveiligde zakken bekleed met een bubble matras die hen onschendbaar maakt. Schuimvelop: de schuimenvelop maakt het mogelijk om fragiele voorwerpen te bevatten, zonder risico op strepen of verslechtering. DOCUMENT DOOR COVER: De zelfklevende plastic zak met zijn automatische sluiting, beschermt uw documenten tijdens hun zending. U kunt al uw documenten (commercieel blad, kaart, e-mail, professionele brief) veilig bijvoegen.
Al onze enveloppen en zakken worden per pakket verkocht. Denk voor elk van uw snelle zendingen over Express-zendingen overal in Frankrijk, ongeacht de bestemming. U ontvangt uw pakketten de dag na de volgende dag.

...
Voir plus..

Hoe het formaat van een envelop kiezen?

De envelop is erg handig voor het handmatig invoegen van uw documenten (type A5, A4 ...). Om de juiste envelopgrootte te kiezen, moet een extra marge van 2 cm opening en 1 cm diepte worden toegestaan. Envelop of buidel? Enveloppen worden gekenmerkt door een sluitlip aan de lange zijde. De zakken hebben hun zelfklevende of zelfklevende sluitlip aan de korte zijde.

Hoe u het formaat van een envelop wilt kiezen? Een oplossing voor het verzenden van kleine pakketten:
De envelop is erg handig voor handmatige invoeging en verzender uw documenten en post: type A5, A4. Om het juiste envelopformaat te kiezen, plan een extra 2 cm openingsmarge en 1 cm diep. Wat is het verschil tussen een envelop en een buidel? De enveloppen worden gekenmerkt door een sluitend tabblad aan de grote zijde. De zakken hebben hun lijm of sticker sluitingslip aan de kleine kant.


Hoe een envelop te kiezen?


VEILIGHEID: Polyethyleen bubble-zakken, weerstaan ??scheuren en perforatie, garanderen goede vochtbescherming. Ze zijn onschendbaar en een perfecte presentatie. Als u platte documenten moet verzenden, is de kartonnen envelop voldoende om hun veiligheid te waarborgen.
Weerstand: de keuze van de envelop is afhankelijk van het gewicht van uw producten. Om snel platte documenten te verzenden, is de kartonnen zak het meest geschikt voor uw behoefte.
Economie: de Envelope Kraft Bubble is ideaal voor het verzenden van lichte producten. Dankzij het gebruik van een kraftpapier van 90 g of 125 g Kraft, kunt u uw verzendkosten tot 30% verminderen. De Indestreamable Band vergemakkelijkt de opening van bubble enveloppen.
Verbeterd: de schuimafdekking is de economische verpakking, beschermend. Hiermee kunt u uw compacte producten met fragiel oppervlak verzenden en beschermen. Zeer licht, waarmee u geld bespaart op uw postzendingen. Geleverd in pakketten de volgende dag of timing overal in Frankrijk.
Onze zakken en enveloppen zijn zeer betrouwbaar en van een zeer goede kwaliteit. Ze zijn een hoge veiligheid voor uw documenten die moeten worden verzonden per post of drager.