Gespen, accessoires voor afwerkbalk en omsnoeringsband

Zegel zijn in het bijzonder aan te raden om te sluiten, te beschermen en te beveiligen tijdens expedities. U vindt Packdiscount verzegeld glad of getande staaf zeehonden te strippen en high security zeehonden.

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt het veiligheidszegel extra zekerheid voor uw pakketten, containers voor verzending. Door te kiezen voor het veiligheidszegel, is diefstal of fraude onmogelijk. Om aan al uw behoeften op het gebied van beveiliging van uw zendingen te voldoen, biedt Packdiscount-verpakkingsspecialist een breed scala aan veiligheidszegels. In ons assortiment veiligheidszegels vindt u veiligheidszegels om uw brandblussers en uw nooddeuren, uw vrachtwagens en uw containers, uw postzakken, ... te beveiligen. Met behulp van onze veiligheidszegels zijn al uw zendingen onschendbaar.

Om te zorgen voor de sluiting van uw pakketten en dus voor de veiligheid van uw zendingen, adviseren wij u ook om onze kleefmiddelen te kiezen. We hebben een volledig assortiment lijmen waarmee u de lijm kunt vinden die aan uw verwachtingen voldoet. Om uw pakketten en dozen samen te stellen en te onderhouden, kunt u ook onze omsnoering en omsnoeringsband gebruiken. Ons assortiment is ook compleet om u een ruime keuze te geven. Nieten is ook een goede oplossing om uw verpakkingskartons en containers op uw pallets te beveiligen.

Als u niet weet welk veiligheidszegel u moet kiezen voor uw expedities of andere, kunt u een beroep doen op ons team van experts. Zij zullen weten hoe ze u moeten begeleiden en adviseren u over welk veiligheidszegel u moet kiezen.

...
Voir plus..

Waarom zeehonden kopen?
Zeehonden van bescherming zijn essentieel voor de veiligheid van uw producten en uw goederen, ze zijn bestand tegen de moeilijke omstandigheden. Elke vorm van diefstal of fraude wordt voorkomen door deze tool. PackDiscount biedt u verschillende modellen van veiligheidszegels om u te verzekeren van een afsluiting, bescherming en beveiliging tijdens expedities. Het is ook een ideaal materiaal voor uw tassen, koeriers of andere objecten die bescherming nodig hebben. Keuze van producten: verzegeld met gladde of ingekeepte schacht, afgedicht voor strips, verzegeling met hoge veiligheid. Zegel Lockseal Eigenschappen van het  veiligheidszegel.