Grootformaat verpakking

Flesverzenddozen, om het schip te beschermen en veilig.Packdiscount verpakking specialist biedt kartonnen verpakkingen voor goedkope flessen. Hier vindt u een ruime keuze van de scheepvaart kratten te vinden voor flessen tegen de beste prijs. Ontdek een compleet aanbod van de scheepvaart krat voor flessen ... Krijg goedkope prijzen op het kopen van kartonnen verpakkingen voor flessen.

Om u de keuze te geven in de verpakking voor flessen, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount verschillende soorten verpakkingen voor flessen met verschillende afmetingen. In ons volledige assortiment flesverpakkingen vindt u verpakkingen die een, drie of zes flessen kunnen bevatten.
Onze verpakking voor flessen bestaat uit anti-shock kartonnen blokkering om eventuele breuken of zelfs verliezen te voorkomen. Met deze verpakking kunt u uw flessen wijn, champagne, bier, ... veilig vervoeren.

Om maximale veiligheid te garanderen voor uw flesverzendingen, raden wij aan dat u ervoor zorgt dat uw flesverpakking correct wordt gesloten. Hiervoor biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een volledig assortiment kleefbanden: PVC, polypropyleenkleefstoffen, kleefstoffen, bedrukte kleefstoffen, ... De goede sluiting van uw verpakking voorkomt het verlies van flessen in de winter. verzending van uw goederen. Alle dozen die wij aanbieden zijn kwaliteitskisten en altijd voor de beste prijs. Voor advies over maten en dozen die aan uw behoeften voldoen, kunt u contact opnemen met ons team van specialisten. Zorg voor veilige verzending met onze flesverpakkingen. Met onze multidimensionale flesverpakking verzendt u uw flessen wijn of champagne veilig. Om de verzending van uw flessen verder te beveiligen, kunt u onze waarschuwingslabels gebruiken om vervoerders of anderen te waarschuwen voor de kwetsbaarheid van uw flessenverpakking. Ontdek ook onze andere dozen en dozen voor uw uitgangen.

...
Voir plus..
Filters
1 article

Het kiezen van de doos fles!
Weet dat er verschillende modellen van karton flessen, uitgerust met timing karton, dat zal u toelaten om uw flessen direct op te slaan, één voor één, zonder dat u het papier bubbels rollen. Deze vakken speciaal ontworpen voor het transport van flessen zijn gemakkelijker en veiliger.