Kartonnen doos van schuim

Koop verhuisdoos - verhuispakket Packdiscount, de verpakkingsspecialist, biedt een compleet assortiment verhuis- en archiveringskratten voor het verpakken, archiveren, beschermen en vervoeren van al uw producten! Heeft u een optimale voorbereiding nodig voor uw verhuizing of uw archief? Wilt u het transport van uw persoonlijke of professionele goederen vergemakkelijken? Heeft u aangepaste Amerikaanse dozen of verhuisdozen nodig? De box van de verhuizers is hiervoor de ideale oplossing, hij is praktisch, solide en effectief voor de opstelling, de opslag en het transport van uw producten.

Goedkope archief- en verhuisdozen Waar vind je goedkope verhuisdozen? Wij bieden u verschillende kartonnen verpakkingen aan, verkrijgbaar in verschillende formaten. Vind de archiefdoos met omslag voor uw documenten en archieven; de verzenddoos geschikt voor het vervoeren van 6 flessen; de multifunctionele doos; onze kartonnen boekenkasten; onze postbussen of onze buizen.

Vind onze archiefdozen met automatische montage, onze palletiseerbare doos om te verhuizen (met of zonder handvatten). Ontdek voor uw verhuizing onze verhuispakketten (met handvatten of hoes): dozen om alles in te pakken, bestaande uit enkel of dubbel golfkarton (bruin of wit), rollen lijm en dispenser, uitstekers, zwarte stift, rollen noppenfolie voor een beschermhoes voor uw producten. Al deze producten zijn ook los verkrijgbaar.

U vindt er ook al het materiaal om uw goederen goed in te pakken en te beveiligen, met noppenfolie en lijm. Profiteer van voordelige prijzen en ecologische producten (100% recyclebaar).

...
Voir plus..
Filters
2 articles

Waar verhuisdozen kopen? De juiste verhuiskit kiezen De verhuiskit is speciaal ontworpen om het organiseren van uw verhuizing gemakkelijker te maken. Deze kartonnen verpakking is beschikbaar voor studio, 2/3 kamer en voor thuis. Het verschil tussen deze drie kits zit hem in het aantal dozen, lijmen en bubbelfolies. Wanneer een persoon een huis verlaat, wordt geschat dat hij meer goederen moet inpakken dan een persoon in de studio.

Daarom schatten we met een eenvoudige berekening het aantal dozen dat nuttig voor u zal zijn. Als u kiest voor een verhuispakket voor het huis of 2/3 kamer, bieden we een garderobekast om uw kleding te organiseren. Voor uw zware en exportkisten is de huiskit uitgerust met een opvouwbare kar om uw zware en gevaarlijke kisten te verplaatsen.

Hoe gebruik je het verhuispakket? Kies de maat van de bodem en de hoogte van uw doos, voor een variabele hoogte volgens uw goederen. De montage van de multifunctionele box is heel eenvoudig en snel. De handgrepen van de kledingkast zorgen voor eenvoudige montage en bediening. In uw bestelling kunt u filters resetten om de producten te kiezen die u in uw pakket wilt hebben. Gebruik geïsoleerde dozen om uw verse producten te verplaatsen. Vind ook onze verpakkingsgidsen: Aankoop verhuisdozen: uw aankopen van verhuisdozen Voordelige verhuisdozen nodig? Vind uw verhuisdozen: onze gids voor een geslaagde verhuizing Kies uw kantoorbenodigdheden voor een lage prijs