Boekverpakkingen

Dubbel golfkarton is ontworpen voor het verpakken van zware en delicate producten ... Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
U vindt er een grote selectie van kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden.

De dubbele golfkartonnen doos of ook wel Amerikaanse doos of kartonnen doos flappen is ontworpen voor het verpakken van zware producten (meer dan 20 kg) en fragiel. Deze dubbele golfkartonnen dozen zijn goedkoop en worden gebruikt voor opslag, verpakking en transport. Onze kratten dubbele golfkartonnen dozen zijn gestempeld LNE waarborgen van de kwaliteit en de sterkte van karton en RESY voor recycleerbare verpakkingen. De dubbele en buiten de kraft golfkarton, kartonnen dozen geeft uitstekende weerstand tegen breken en impact. Onze dozen hebben ook een goede grip van de banden wanneer ze gesloten. Vind ook onze groove triple vouwen dozen voor de export.

Om dichter bij de behoeften van zijn klanten te zijn, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een zeer breed assortiment dubbel golfkarton met verschillende afmetingen. Deze dubbele fluitkartons zijn perfect voor het dragen van zware en kwetsbare producten. Om uw zware en breekbare producten maximaal te beschermen, raden wij u aan om ze te wiggen met noppenfolie, schuimpapier, papieren zakdoekje of zwevende deeltjes. Door deze soorten wiggen in uw dubbele golfkartonnen te plaatsen, zullen uw producten tijdens verzending geen verslechtering ervaren. Om er zeker van te zijn dat uw kartonnen dozen met dubbele dwarsliggers strikt fraudebestendig zijn, wordt het gebruik van kleefbanden ten zeerste aanbevolen. Deze dubbele golfkartonnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Om zeker te zijn van het kiezen van de juiste meters, kunt u zich wenden tot ons team van experts om u te begeleiden bij het kiezen van uw dubbel golfkarton

Het karton met dubbele groef is ontworpen voor de verpakking van zware en fragiele producten. Goedkope Carton-verpakking zijn slechts op packdiscount, verpakkingsspecialisten. Hier vindt u een ruime keuze aan verpakkingskaarten tegen de beste prijs.
De kartonkarton dubbele groef, of ook wel Amerikaans fonds of flash-karton genoemd, wordt vervaardigd voor de verpakking van zware producten (meer dan 20 kg) en fragiel. Voor uw fragiele producten om alle schokken te weerstaan, raden wij u aan in uw dubbele groefdozen, huwelijksmaterialen zoals het bubbelpapier en het schuimpapier. Om u een ruime keuze te laten, biedt de Packdiscount Packaging-specialist deze dubbel-dimensionale dubbele kookgerei. Om zeker te zijn van het adequate dubbele groefkarton, kunt u contact opnemen met ons team van deskundigen: ze zullen weten hoe u u moet informeren en u helpen bij het kiezen van de beste verpakkingsoplossing!
Deze dubbele groefkratten zijn handig en economisch voor het opslaan, conditioneren en transporteren van al uw goederen. Dit is een zeer interessante kartonnen aankoop om een ??beetje zwaar bedrijf te vervoeren.
Dubbel gegolfd karton en kraftbuitenkant bieden kratten uitstekende weerstand tegen pletten en schokken. Onze verpakking kaarten hebben ook een goede hechting van zelfklevende tapes bij het sluiten. Het gebruik van lijmen is essentieel om veilig transport te garanderen. Vind ook onze triple carter kratten voor de export en eenvoudige groef voor het vervoer van lichte goederen.

 

...
Voir plus..
Filters
3 articles

Wanneer gebruik ik een dubbele golfkartonnen doos ?

De dubbele fluitendoos is resistenter dan het eenvoudige golfkarton en maakt het mogelijk om kwetsbare en vrij zware producten te bevatten. Hij heeft veel vraag naar zetten en export. Het biedt extra schokbestendigheid door het toevoegen van dempingsvezel, noppenfolie, om te voorkomen dat producten in de doos bewegen. U zorgt er dus voor dat uw bedrijf op de meest efficiënte manier wordt beschermd.

In welk geval een dubbele kromme kartonnen doos gebruikt?


Dit dubbele karton wordt versterkt wanneer het product semi-drager is. Geschikt voor zware en fragiele producten, is dit karton volstrekt perfect verpletterend en perforatie en shock. Dit krat wordt ook aanbevolen voor het verpakken van producten om de koude keten te respecteren. In welk geval gebruikt u de Dual Groove-zaak? Het semi-dragerproduct is carrier, maar onvoldoende onder de gebruiksvoorwaarden om de stapelbelasting te ondersteunen. Voltooi uw Double-Groove Carton-aankopen met hoogwaardige stretchfilm voor uw palletzendingen. Voor minder omvangrijke pakketten, Kies minder fragiel en lichter, voor de eenvoudige groefcase.