Klevende verpakking in kleur

Verpakkingstape Color
Hier vindt u een breed scala van kleefstoffen kleur linten voor de beste prijs. Packdiscount, verpakking specialist voor de beste prijs, biedt een scala aan lijmen goedkope kleur verpakking. Packdiscount is de specialist in oplossingen voor verpakkingen, met inbegrip van kartonnen dozen, wikkelfolie en plakband voor particulieren en professionals. Ontdek een compleet aanbod van zelfklevende tapes voor de verpakking kleur: kleur band in polypropyleen, PVC gekleurde tape, dispensers ... Haal het beste prijs op de aankoop van Verpakkingstape !

Onder de lijmen op onze site zijn er kleefstoffen voor kleurverpakking. Deze zijn handig omdat ze het gemakkelijk maken om pakketten te vinden als ze in een magazijn of werkplaats worden opgeslagen. Ze maken een snelle en efficiënte identificatie van uw dozen en verpakkingsdozen mogelijk. Onze kleur polypropyleen en PVC-verpakkingslijmen worden zonder sporen op de verpakking verwijderd. Ze zijn daarom verkrijgbaar in verschillende kleuren: blauw, groen, oranje, geel en rood. Ons assortiment kleefstoffen voor verpakkingsverpakkingen bevat ook een speciale oranje PVC-bouwtape. Het kleeft aan alle buitenoppervlakken en is 100% waterdicht. Het is niet bang voor temperatuurvariaties omdat het zowel warm als koud weerstaat. Het is om deze reden dat het onmisbaar is in de bouwsector. Deze kleefstof heeft meerdere functies. Het kan repareren, sluiten, verbergen, beschermen.

Omdat het sluiten van kratten en dozen essentieel is om de veiligheid van zendingen te garanderen, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount ook andere soorten verpakkingskleefstoffen om beter aan uw behoeften te voldoen. Al onze lijmen zijn van kwaliteit en tegen de beste prijzen.

...
Voir plus..
Filters
3 articles
Waarom gekleurde tape gebruiken?
De tape is vereist om uw verpakking en je boxen veilig op te slaan in het magazijn of onder zendingen. Onder de brede waaier van zelfklevende tapes op de markt, zijn er bepaalde kleur lijm nodig is om uw boxen gemakkelijk te identificeren. Sterker nog, als je veel pakketten in uw magazijn, kan het soms moeilijk om die je nodig hebt te herkennen en kan de verzending stroom te beheren. Met de lijm kleur verpakking, kunt u een kleurcode te maken en gemakkelijk ordenen van al uw voorraad. Hij trok zich zonder sporen, zodat u gemakkelijk kunt veranderen van kleur in het geval van reorganisatie.

Wat we -t soorten kleuren verpakking lijm aanbiedingen op Packdiscount?
Packdiscount biedt een ruime keuze van de lijm kleur verpakking en accessoires aan uw behoeften te voldoen. Je zal bijzondere band polypropyleen kleur van een 50 mm breed te vinden voor het verpakken van uw dozen en snelle identificatie van uw kratten. Praktisch en zuinig, kunt u met korting Pack krijgen een korting gevallen hoger aankoop 300 €. Onder de aangeboden door Packdiscount  bereik, ontdekt u ook de kleur PVC plakband voor hoogwaardige verpakkingen, solide en duurzaam. Beide producten zijn verkrijgbaar in blauw, oranje, rood, geel en groen, en kan gepaard gaan met geweren rollen om de toepassing van de lijm voor de verpakking te vergemakkelijken.