Machines voor materiaaloverslag

Vind alle industriële trucks om uw magazijn goed te voltooien. Industriële vrachtwagens maken het gemakkelijk om lichte voorwerpen, zwaar of omvangrijk te verplaatsen of op te slaan op de planken en geïntegreerde trays. Industrieel heftrucks eenvoudige behandeling of volumineuze ladingen, vrachtwagen multilevel, mesh karren ... Packdiscount biedt een uitgebreid assortiment van heftrucks voor alle soorten van vervoer.

Een vrachtwagen kunt u ladingen gemakkelijk te behandelen. Wij bieden het breedste scala van industriële trucks voor alle soorten ladingen vervoeren. Om dichter bij uw behoeften te komen, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount een compleet assortiment industriële vrachtwagens om uw magazijn of werkplaats goed uit te rusten. Dankzij ons assortiment industriële vrachtwagens kunt u lichte ladingen gemakkelijk verplaatsen naar middelzware, omvangrijke producten, ... De industriële vrachtwagens kunnen ook worden gebruikt als een manier om uw goederen op te slaan. In ons assortiment industriële vrachtwagens vindt u bijvoorbeeld economische platformtrolleys, vouwtrolleys, rolcontainers, handlingtrolleys met opklapbare rugleuning, rollende trays, multi-service trolleys, meshtrolleys.

Om de heftruck te kiezen die aan uw exacte verwachtingen voldoet, moet u rekening houden met het volume, maar ook met het gewicht en het soort goederen dat u wilt verplaatsen of opslaan in uw magazijn of werkplaats. Om dichter bij de behoeften van zijn klanten te zijn, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u verschillende soorten industriële trucks, afhankelijk van de lading die u moet verplaatsen. U vindt er bijvoorbeeld 205 KG-platformwagens, rollerbunkers die ladingen van 150 - 250 KG kunnen dragen. U zult ook trekkers vinden met verschillende verdiepingen. Om zware lasten te verplaatsen, bieden wij ook op onze website een volledig assortiment pallettrucks.

...
Voir plus..
Hoe maak je een vrachtwagen kiezen?
De truck wordt gebruikt om zware en volumineuze ladingen te verplaatsen. Het wordt gebruikt in magazijnen en opslagruimte. Er zijn vele soorten van industriële trucks. De truck is voorzien van:
  • Vier vorken (zwenk en vaste)
  • Ten minste een lade,
  • Ten minste een luchtschip lat.
De keuze van het transportmiddel wordt uitgevoerd op basis van volume, gewicht en soort te vervoeren goederen. De trolley 1 tray is een standaard hulpmiddel om een aantal grote ladingen te verplaatsen. De truck 2 of 3 trays kan een groter aantal voorwerpen te dragen. Het is om te pleiten wanneer de goederen worden ingewikkeld om te stapelen.