Milieuvriendelijke beschermingsmaterialen

Packdiscount neemt de bescherming van het milieu ter harte. Daarom biedt de verpakkingsspecialist u verschillende assortimenten van 100% ecologische producten. Ontdek dus in ons assortiment wiggen en beschermingsoplossingen een hele selectie van 100% natuurlijke, recyclebare en biologisch afbreekbare producten.

U zult in het bijzonder soorten ecologische bescherming vinden, zoals biologische noppenfolie, kraftpapier, wigvormige plooien of zelfs wit krantenpapier. In dit gamma van ecologische bescherming hebben al deze oplossingen zeer specifieke kenmerken. Zo heeft organische noppenfolie een zeer goede weerstand dankzij de luchtkussens, die voorwerpen beschermen tegen beschadiging. Meestal wordt noppenfolie gebruikt om zeer kwetsbare voorwerpen zoals sculpturen en snuisterijen te beschermen. Wedge-plooien worden gebruikt om producten in dozen of postbussen te wiggen.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen ook worden gebruikt om uw producten te accentueren bij het maken van bijvoorbeeld gourmetmanden. De stuwvezels zijn gemaakt van gerecycled kraftpapier, daarom is het een ecologische beschermingsoplossing. Wat kraftpapier betreft, het kan zowel als beschermende als dempende oplossing dienen.

Omdat het is gemaakt van 100% natuurlijke producten, is het een ecologische oplossing die in het voordeel is van duurzame ontwikkeling. Het voordeel van kraftpapier is dat het in aanraking kan komen met voedingsmiddelen. Dit is de reden waarom varkensslagerijen en slagers het gebruiken om vlees te verpakken.

...
Voir plus..
Filters

De voordelen van ecologische bescherming Ecologische beschermingsoplossingen zijn om verschillende redenen voordelig. Allereerst zijn ze zeer resistent en beschermen ze de producten perfect. Zo beschermt biologische noppenfolie je kwetsbare spullen zoals snuisterijen heel goed. Kraftpapier staat bekend om zijn hoge weerstand.

Om deze reden komt het voor in een groot deel van verpakkingen zoals kartonnen dozen en voedselverpakkingen. Bovendien is kraftpapier gemaakt van 100% natuurlijke producten, daarom is het een ecologische bescherming. De juiste ecologische bescherming kiezen Om de juiste ecologische bescherming te kiezen, moet u eerst de kenmerken van uw producten kennen. Bij kwetsbare producten is het beter om voor de bel te kiezen omdat de luchtbellen als schokkussens werken.

Deze beschermen uw producten tegen beschadiging. Voor het verpakken van voedingsproducten, zoals vlees bijvoorbeeld, kan beter gekozen worden voor geruimd kraftpapier. Het kan namelijk in contact komen met voedingsmiddelen. Maar kraftpapier en klemmende plooien kunnen ook helpen om uw kwetsbare producten in kartonnen dozen of postbussen te beveiligen om schokken te verminderen. Voor het verfraaien van uw producten in manden raden wij de kleurinstelling crimps aan.