Omsnoeringsmachines en spanners

Omsnoeringsbanden en toebehoren
Vind een hele reeks verpakkingen strip, strip polypro, borstband. Beveilig uw verzendkosten met de strip, zult u het onderhoud van uw gepalletiseerde ladingen en sluiten van uw pakketten. Packdiscount, biedt een brede selectie van banden voor het omsnoeren uw pallets: Polyesterfolie, polypropyleen folie, textiel folie. De strips bieden het sluiten van kartonnen dozen voor de verzending. Packdiscount gespecialiseerd vastbinden voor particulieren en professionals. Ook een hele reeks accessoires, spanschroeven, gaffel te strippen.

Het zijn niet alleen verpakkingslijmen die kratten en kartons kunnen afdichten voordat ze worden verzonden. U kunt ook onze verschillende soorten strips gebruiken om al uw pakketten te sluiten. Onder onze riemen vindt u polyesterband, textielband en polypropyleenband. De polyesterstrip is bijvoorbeeld zeer bekend om zijn grote weerstand. Het is bestand tegen snijden en is bestand tegen schokken tijdens transporten. Het voordeel van dit type riem is dat het niet ontspant tijdens de reis. Dit maakt het mogelijk om uw gecomprimeerde lading tijdens het transport te onderhouden. Deze strapping is recyclebaar en werkt ten gunste van duurzame ontwikkeling. De textielriem wordt voornamelijk gebruikt om zware lasten te spannen. Hij is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft gedurende de hele reis intact. Om het omsnoeren van uw pakketten te vergemakkelijken, stellen we u gereedschappen ter beschikking waarmee u uw pakketten eenvoudig en snel kunt omcirkelen. Deze gereedschappen omvatten bijvoorbeeld een elektrische riemspanner, een handmatige spanner met meerdere strips, een riemspanner, een stalen draadhaspel en vele andere draadhaspels. De keuze van deze hulpmiddelen zal gebaseerd zijn op de strip die u kiest en het gebruik dat u ervan maakt. Om zeker te zijn van de juiste riem en het juiste gereedschap voor uw riem, raden wij u aan contact op te nemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen bij het kiezen van de beste oplossingen.

...
Voir plus..
3 articles

Wat strip voor welk gebruik?
Polypropyleen band voor handmatig gebruik of machine met of zonder toppings is de meest gebruikte en meest economische strip. Moet in de meeste toepassingen.
Echter, polypropyleen band niet geschikt voor zware lasten.  Polyester band meestal gebruikt met omsnoeringsmachines of setters spanners. vervangt staal voor zware lasten. Dit is de meest resistente strip, die hij niet liegen wanneer gevraagd. Veiligheid voor de gebruiker van de strip. Textiel strip voor handmatige verwerking, het sluiten met metalen gespen, wordt de spanning bereikt met behulp van een tang spanner. Er zijn 2 soorten textiel strip, de draad of gaas. Hyper-bestendig, gemakkelijk te gebruiken, de textielstrip ideaal voor zware lasten. Flexibel, zal het de kwetsbare producten te respecteren. Voordeel: het kan worden nagespannen.
Metalen strip poue handmatig aanbrengen. Het is geschikt voor zeer zware lasten waarbij de zeer hoge treksterkte vereist. De metalen strip wordt vooral gebruikt in onafgewerkte gebouwen (gebouwen, ...).