Rekken

Light rekken te rekken installatie pallet in magazijnen, Packdiscount dekt al uw opslagbehoeften. Kies uw planken afhankelijk van de belasting die u wilt opslaan. Met onze stellingen kunt u allerlei producten in uw magazijn of werkplaats opslaan. U kunt uw werkruimte naar eigen inzicht configureren volgens de grootte en diepte van uw producten die moeten worden opgeslagen.

Daarom biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount u een compleet assortiment aan rekken voor uw magazijn of werkplaats. In dit assortiment vindt u rekken voor rekken, vezelbakken voor rekken, palletstellingen, middelzware stellingen en buisvormige rekken. Er zijn verschillende soorten rekken volgens de behoeften. Daarom moet u voordat u uw stellingsysteem kiest rekening houden met verschillende criteria. Het is dus noodzakelijk om na te denken over de belasting die uw rekken moet ondersteunen. Het houdt ook rekening met het volume van uw goederen. Van opslagpallets, containers, schappen, dozen tot lange producten, wij bieden een breed assortiment stellingen en opslagsystemen. Met onze stellingsystemen die aan uw vereisten voldoen, plannen en optimaliseren wij de efficiëntie van uw volledige productieworkflow. Om zeker te zijn en zeker om het juiste type stellingen te kiezen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze weten hoe ze u moeten informeren en helpen u bij het kiezen van het juiste rek dat precies aan uw behoeften voldoet. Om uw goederen in uw werkplaats te verplaatsen, kunt u ook onze pallettrucks, onze vorkheftrucks of onze heftrucks gebruiken. Met onze rekken kunt u uw werkruimte inrichten zoals het hoort in uw werkplaats of magazijn. Afhankelijk van de lading producten of goederen die u op onze schappen wilt leggen, bieden wij licht, zwaar en zwaar. Afhankelijk van de rekken die u kiest, kunt u meer of minder zware lasten plaatsen.

...
Voir plus..

Hoe kunt u uw plank kiezen?
De opslagbehoeften zijn talrijk en verschillend. Robuustheid, schaalbaarheid, beveiliging ... zijn criteria die moeten worden overwogen voor de juiste keuze van de planken.
Hier zijn een aantal belangrijke punten die u zal helpen bij het kiezen van de meest geschikte of rekken uw verwachtingen.

Wat doe je op te slaan of op te slaan?
De gewichten van de criteria en / of het volume van de producten in de winkel zal de technische kenmerken van rekken voor uw toepassing te bepalen. licht rekken. Voor de inkomsten en uitgaven die met de hand worden gemanipuleerd of kunnen met behulp van een ladder halfzware rekken. Voor de semi-zware en volumineuze producten: reserveonderdelen, karton, banden zware plank. Voor de inkomsten en uitgaven die vereisen hanteren met een