Golfkarton - Eerlijke Pack is hier aan de Amerikaanse box te kopen

De Amerikaanse box (karton) is een bekend model van onze kopers en regelmatig geprezen door hen dankzij de kracht en betrouwbaarheid. Wij stellen voor om in dit korte artikel, het meest gewaardeerd door onze klanten American POS modellen. Verkrijgbaar in enkele, dubbele groove en in vele formaten, ga je gang en bekijk ons ​​aanbod van Amerikaanse contant geld.

De Amerikaanse case: een referentiemodel in kartonnen verpakkingen

De Amerikaanse zaak is een gevaarlijke kaart voor het vervoer van uw goederen! In feite zijn vervaardigd van superieure kwaliteit papier, karton verpakkingen die wordt geprezen voor het transporteren van lichte lasten, middelzware en enigszins breekbaar. De Amerikaanse zaak is zeer zuinig en past perfect bij het vervoer producten, want het is bestand tegen perforatie en barsten. Om ervoor te zorgen kwaliteit van producten aan onze klanten, zijn al onze Amerikaanse dozen gelabeld L.N.E. (Nationale Testing Laboratory).

True industrie benchmark-kartons tegen de beste prijs te bieden, heeft Voordeelpakket een breed scala van Amerikaanse dozen van verschillende afmetingen en bepaalde betrouwbaarheid geselecteerd. De kwaliteitscriteria van onze producten en onze diensten zijn van essentieel belang voor ons.

Vertrouw Discount Pack voor het kopen van Amerikaanse box

Amerikaanse contant geld en andere doos te kopen tegen lage prijzen, vertrouw Pack Discount. Wij bieden een breed scala van economische en duurzame producten! Maar dat is niet alles, tot een schonere planeet te garanderen en een bijdrage leveren aan de recycling van papier en karton, al onze producten zijn gelabeld RESY (Recycling System), wat betekent dat ze zijn volledig recyclebaar.

Het kopen van Amerikaanse fonds heeft nooit goedkoop en verantwoord geweest! Ze zijn verkrijgbaar in vele formaten en met steeds lagere prijzen.

Amerikaanse vakbonden bieden de gecombineerde voordelen van duurzaam, economisch en geschikt voor lichte lasten en semi-minor dragen. U vindt in onze online catalogus, een brede selectie van de beste verpakking van producten met onze snelle en gemakkelijke zoekfuncties.Vertrouw Discount Pack voor het kopen van uw verpakkingen kartonnen tegen lage prijzen. Ons aanbod en onze prijs zal voldoen aan uw wensen voor kartonnen verpakking!

Bezoek onze online winkel en ontdek onze volledige catalogus. Voor vragen over onze producten, onze consultants zijn verkrijgbaar.