De kartonnen doos: de scheepvaart dozen voor opbergdozen

Als u niet uw pakketten verzenden in een doos beveiligde kaart terwijl je een risico te nemen voor uw goederen en meer in het algemeen voor uw klanten. Het is niet ongewoon voor de scheepvaart dozen zijn zichtbaar tijdens het transport beschadigd.

En een keer ontvangen het effect, is er weinig kans dat de inhoud intact gebleven. De meeste karton low-end dozen zijn niet sterk en na te zijn gegooid en ondermijnd in vrachtwagens en magazijnen, het resultaat van de beschadigde goederen te retourneren en / of vervangen door de extra kosten die eten weg op de marges begunstigden leveranciers.

Als u zich zorgen over de veiligheid van uw producten verscheept naar winkels en distributeurs zijn, dan moet u zeker meer over de voordelen van Discount Pack producten te leren. Zoek in dit artikel de belangrijkste voordelen maken van uw aankoop kartonnen doos thuis.

Welke keuze modellen voor het kopen van kartonnen doos in Discount Pack?

De kenmerken van de voor de realisatie van kartonnen doos materialen extra borging van de. Het is essentieel om de sterkte van de doos passen als items voor verzenden. Voor zwaardere lasten, adviseren wij u om te kiezen voor dubbele kartonnen dozen en vooral triple muur omdat ze zijn ontworpen om meer gewicht te dragen en beter de producten te beschermen binnenkant, zelfs als ze zijn zwaar. En omdat onze boxen zijn recyclebaar, herbruikbaar, en vaak gemaakt van alle of een deel van gerecyclede materialen, maak je een kartonnen doos ecologische aankoop.

Succesvolle verpakking van een zending kartonverpakking

Het verzenden van een kartonnen verpakking vereist enige voorzorgsmaatregelen. Eerst moet hij de voorwaarden van transport en logistiek in deposito's te respecteren. Het moet een optimale afmetingen dwz evenwicht tussen het volume van de houder en de inhoud om elk risico van kantelen te vermijden.

Als je schip door te sturen, moet uw pakket aan de post-normen. We geven op de lakens om u te helpen bij uw keuze. Tot slot denk aan tussenpersonen die het pakket zal leveren en ervoor zorgen dat uw etikettering leesbaar! Wij bieden ook een kalibratiebereik (bubble wrap - kraft roll - timing deeltje) om uw zending te beveiligen.

Raadpleeg onze catalogus voor meer informatie over onze verzending van producten. Onze teams zijn ook tot uw beschikking om u te begeleiden in uw keuze van de scheepvaart dozen.