Ontdek al onze verpakkingen voor e-commerce

Wanneer u een e-commerce speler bent, is verzending van pakketten een cruciaal en essentieel onderdeel van het bedrijf. Inderdaad, als het verzenden van de pakketten niet correct wordt uitgevoerd met de kopers, zijn deze ontevreden en keren zich af van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk om uw e-commerce-verpakking te kiezen op basis van de producten die u te koop aanbiedt. Ontdek het hele assortiment van Pack Discount.

E-commerce verpakkingen: onze producten

De meest populaire e-commerce verpakking is ongetwijfeld karton, dat de meeste standaardproducten kan bevatten. Wij bieden dozen voor de beste prijs voor professionals. Je kunt eenvoudig je Discounted-pakket bestellen bij Discount Pack, of het nu gaat om een ​​enkele, dubbele of drievoudige fluit.

 Kartonnen dozen met één flut zijn ideaal voor lichte producten of stapelbare producten; dubbel is meer voor zware en kwetsbare producten. Kies voor de drievoudige fluit voor zeer zware of zeer breekbare ladingen, evenals in de exportcontext. Ongeacht de grootte van de producten die u verzendt, vindt u de juiste container. Voor zogenaamde "normale" formaten bieden wij dozen aan van 30 tot 50 centimeter.

Natuurlijk bieden we ook verzenddozen die geschikt zijn voor objecten in formaten zoals lange producten of flessen bijvoorbeeld. Als u wijnhandelaar bent, kunt u onze flessenverzenddoos of onze doos met zes flessen wijn gebruiken.

Vergeet bij het kiezen van uw verpakking geen beschermhoezen en plakband aan te brengen.

E-commerce verpakkingen: de voordelen van het kiezen van Discount Pack

Voor uw e-commerce-verpakking is het kiezen van het kortingspakket de beste keuze. Waarom? Allereerst bieden we een klantenservice per post of telefoon op weekdagen van 09.00 tot 18.00 uur.

We bieden gratis verzending vanaf een bepaald aankoopbedrag (250 € exclusief belastingen) en we komen snel om te leveren. In Holand kunnen we leveren binnen één of twee werkdagen. Tel drie voor de provincie. Bovendien laten onze magazijnen ons toe een groot aantal van onze producten op te slaan: bijna al onze catalogi zijn onmiddellijk beschikbaar, omdat ze op voorraad zijn.

We hebben ook een speciale service voor e-commerce-verpakkingen ontwikkeld: het boodschappenlijstje. Dit bespaart u tijd en geld door uw bestellingen voor items die u regelmatig nodig hebt te automatiseren. Onze tool biedt u een geschiedenis van uw eerdere aankopen en kunt u opnieuw bestellen met één klik. Ideaal!

Als u een vraag heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, onze teams van adviseurs zullen u graag helpen en om u te begeleiden bij uw bestelling. Aarzel niet om een ​​offerteaanvraag rechtstreeks op onze website in te vullen om uw dozen te personaliseren, maar ook tassen, tassen, zakjes en plakband.