Bescherm uw voorwerpen tijdens een beweging

Verhuizen kan een "gevaarlijke" stap zijn voor je fragiele items. Met alle schokken in verband met verplaatsen, opslagkarton op elkaar, kan uw bedrijf worden beschadigd of zelfs kapot gaan. Raak niet in paniek, er zijn oplossingen voor instellen en beschermen die perfect zijn aangepast aan elk van de kenmerken van de objecten.

Bubble-papier om te verplaatsen

Luchtkussenfolie is de beschermingsoplossing om thuis te hebben wanneer u begint met het voorbereiden van uw dozen. De luchtkussens houden uw producten gedurende de gehele periode van uw verhuizing beschermd tegen schokken. Omdat je broze producten hebt om in dozen te doen, zoals snuisterijen, vazen, schilderijen of schalen, maak je geen zorgen meer en bescherm ze met noppenfolie. Afhankelijk van uw behoeften zijn er verschillende typen. Voor servies of snuisterijen, kunt u wenden tot economische noppenfolie. Het is de goedkoopste op de markt en het is van een zeer goede kwaliteit. Voor zeer gevoelige producten raden we u echter aan in plaats daarvan te kiezen voor kraftnoppenfolie. Met de kraftdeken hebben uw gevoelige en breekbare items de beste bescherming.

Wanneer schuimpapier gebruiken?

Schuimpapier is ook een van de beste beschermingsoplossingen, vooral als het gaat om het beschermen van voorwerpen die gevoelig zijn voor krassen en stof. In uw verhuizing heeft u noodzakelijkerwijs een televisie, een computer of spiegels om in te pakken. Dit zijn zeer kwetsbare producten die ernstig kunnen worden beschadigd als ze niet goed worden beschermd. Om het risico van beschadiging te voorkomen, raden we u ten sterkste aan om ze in schuimpapier te verpakken. Dankzij deze bescherming worden ze perfect beschermd tegen stof en krassen. Weet dat er ook schuimmouwen zijn, ideaal om uw flessen te beschermen in speciale verpakkingen voor dit type product. Je flessen champagne, wijn of bier worden tijdens je verhuizing niet ontploft. Er zijn ook "U-vormige schuimprofielen". Ze helpen fragiele hoeken te beschermen. Dit kan interessant zijn om te gebruiken als je meubels hebt of zelfs schilderijen met fragiele frames.

Waarom kraftpapier of golfkarton gebruiken?

Kraft, dat uit het Duits komt en kracht betekent, is een ultrabestendig materiaal zoals de naam doet vermoeden. Het is om deze reden dat het veel wordt gebruikt in het midden van de verpakking (karton, tuigage, ...). Inderdaad, dit materiaal maakt het mogelijk om de goederen zeer goed te beschermen. Kraftpapier profiteert ook van deze weerstand. Het kan in verschillende contexten worden gebruikt. Het kan ook worden gebruikt als een kalibratie-oplossing of bescherming. Dus als u een zet doet, kunt u uw gerechten in ambachtelijk papier inpakken. Het is perfect bestand tegen schokken en u zult het niet riskeren het te breken, vooral als het glas of zelfs porselein is. U kunt kraftpapier ook als kalibratieoplossing gebruiken. Als je een aantal snuisterijen in je dozen wilt doen, in plaats van ze een voor een in te pakken, raden we je aan om kraftpapier in je verhuisdozen te plaatsen. Door deze oplossing te kiezen, voorkomt u dat uw snuisterijen of andere broze en breekbare voorwerpen tegen elkaar botsen.