Vind de doos geschikt is voor uw zakelijke behoeften

Packdiscount is de toonaangevende leverancier van karton voor bedrijven en professionals. Of het nu voor het verplaatsen, opslaan en sorteren, we hebben allemaal kartonnen modellen aangepast aan uw behoeften. De kwaliteit van de doos is een belangrijk punt van zorg bij het verzenden voor professionals. Daarom bieden wij robuuste modellen, licht aan de beste prijs. De eenvoud en de kwaliteit van onze dozen boeien onze professionele klanten. Geleid door de wens om de kwaliteit service te leveren aan onze klanten, we karton modellen afgewisseld met verschillende eigenschappen.


Vind karton geschikt is voor uw zakelijke behoeften


Packdiscount biedt uw bedrijf een complete selectie van karton modellen. U kunt de afmetingen van het karton die u nodig heeft direct in te voeren zal zijn - u en schip te vinden in 24h / 48h in heel Frankrijk. Ons complete assortiment van karton is een groot voordeel voor u omdat je in staat om de ruimte volledig te optimaliseren zal je de grootst mogelijke volume te zetten.


Een doos selector voor het ondersteunen van verschillende gewichten


Packdiscount biedt kartonnen modellen staat de ondersteuning van verschillende gewichten. Zo zult u in staat om uw zendingen optimaal te houden zonder het risico te scheuren het karton. 

We hebben drie niveaus van robuustheid voor onze kartonnen modellen. Zo zal u een keuze van enkelgolfkarton, dubbele wand of drievoudige muur te hebben. De drievoudige gegolfde verpakking is geschikt voor zware en breekbare ladingen. Bijvoorbeeld, zult u in staat om wijn kratten of waardevolle boeken op te slaan. Uw aankoop kartons moet deze maatregel overwegen om zeker te zijn van het juiste product te hebben.


Specifieke kartonnen sjablonen om uw zendingen te passen


Packdiscount heeft een reeks gespecialiseerde vakken ontwikkeld transporteren name grondstoffen. Zo, ontdek onze dozen die speciaal zijn ontworpen voor het verpakken van flessen gewijd aan de export.
Anders bieden wij ook dozen voor lange en smalle producten. Als u wilt uw kaarten aan te passen met uw bedrijfslogo, dan kunt u een offerte aanvragen.