Verwijdering aankoop karton - Uw verhuizing dozen van Packdiscount

U staat op het punt om te bewegen, maar je hoeft niet de apparatuur op te slaan en te verplaatsen uw spullen?

Discount Pack, de verpakking specialist, biedt een reeks oplossingen voor professionals en particulieren. Een breed scala aan dozen en kisten die worden gepresenteerd op de site, evenals aanvullende producten om uw bedrijf te beveiligen. enkele fluit karton, dubbele wand, triple wall - telescopische dozen, Archiefdozen, producten te verkennen voor een succesvolle verhuizing en op de juiste bescherming van uw bedrijf.

Moving cardboard aankoop - Kies karton gemakkelijk

Discount Pack biedt een breed scala aan moves kartons voor professionals en particulieren. Hoe om het bereik Discount Pack kiezen? Hier is een gids:

- Single fluit Kaarten: light producten voor het opslaan en weinig kwetsbaar, zoals kleding (10 tot 20kg)

- Dubbele fluit Kaarten: voor zware en kwetsbare producten (meer dan 20kg)

- Triple muur Kaarten: voor zeer zware en breekbare, een ideaal product voor de export, omdat deze kaarten hebben een uitstekende verpletteren weerstand en shock.

- Telescopische kaarten variabele hoogtes voor producten met speciale afmetingen

- Archief Caisse: voor het opslaan en beveiligen van uw documenten tijdens de verhuizing

De afmetingen voor een goedkope kartonnen verhuizingen zijn variabel op de website Pack Discount. Voor enkele fluit karton bijvoorbeeld maten variërend van minder dan 30 cm meer dan 50 cm tot omvangrijker items op te slaan.

Carton goedkope verhuizingen - Aanvullende producten aan te schaffen

Om uw kartonnen goedkope verhuizingen te begeleiden, de beveiliging van uw pakketten en voorkomen dat uw meest kwetsbare persoonlijke eigendommen beschadigd raken tijdens het transport, zijn beschikbaar voor deze producten complementaire producten die essentieel zijn.

Zo Pack Discount biedt noppenfolie, schuim papier, kraftpapier, golfkarton, deeltjes demping, stuwkussens, zijdepapier en curling te wig en de verdere bescherming van uw dozen met pakketten. Deze producten zijn vooral belangrijk als je boxen zijn bestemd voor de export.

Je bent geïnteresseerd in het kopen karton bewegende Discount Pack? Aarzel niet om het volledige aanbod te raadplegen. Als u wilt zich te laten leiden en u nadere informatie over de aard van de bewegende dozen, neem dan contact op met onze teams rechtstreeks naar de site via het online formulier.