Dozen - Onze gids om u te helpen uw kaart kiezen

Om alle producten en verpakkingen te beschermen, is het noodzakelijk om een ​​doos overeenkomend met een specifiek gebruik kiezen: het gewicht van de items, de grootte, het gewenste beschermingsniveau, de soort vloeibare of vaste producten. Packdiscount biedt een volledig gamma van karton te beschermen, verpakken en verzenden van uw kartonnen verpakkingen. Bij elk gebruik, zijn er welomschreven product dozen.

Kartonnen verpakkingen - Hoe om te beschermen en te verpakken

Er zijn vele soorten karton kwaliteit. Afhankelijk van het gewicht van uw producten, kunt u niet kiezen voor de dezelfde kwaliteit fluit. Afhankelijk van de grootte, zullen we de doos om de voorwerpen te passen. Packdiscount biedt verschillende soorten fluit. Over de groef is dikker, de doos ondersteuning en dragen hoge gewicht. Packdiscount biedt dozen in enkele, dubbele of driedubbele muur. Uiteraard is de triple wanddikte van 15 mm kan zware lasten tot 150 kg dragen. Vervolgens afhankelijk van het soort product bros en niet of zeer speciale boeken of onderdelen, zijn bestudeerd formaten: zaak voor de andere gevallen Galia.

Hoe kan ik de doos te verzenden

Om uw kartonverpakking goed te beschermen is er zoals we eerder hebben gezien verschillende diktes (fluit) het waarborgen van de veiligheid van uw zendingen. Fragile, lange of platte kartonnen verpakkingen fits all items schip. Packdiscount u te waarschuwen voor het feit dat de postdiensten normen die professionele of bepaalde afzender absoluut in acht moeten nemen voor het verzenden van een kartonnen doos. Het zal zich richten op een dubbele dikte van karton of drievoudige muur voor kwetsbare of zware producten. Het is mogelijk om de bescherming van producten die door vastklemmen systemen (deeltjes of luchtkussen) optimaliseren. Ten slotte zijn er oplossingen met kartons voor lange producten, variabele hoogte doos, telescopische of klassiek brievenbus.

Stocker met je kartons

Storage is een stap vereist optimale opslagcondities. Voor maximale bescherming, Packidscount biedt specifieke dozen als plukken kratten het vergemakkelijken van het werk van de orderpickers. De container pallets karton, met ergonomie en een open gezicht zal openen zonder moeite aan de opgeslagen goederen. Tot slot, op het archiveren van uw bestanden en vertrouwelijke gegevens, aangepast en resistente gevallen het adres van de behoefte aan mobiliteit door middel van speciale handgrepen.

Packdiscount de doos specialist zal al uw verpakkingen te beantwoorden. Aarzel niet ons te contacteren indien u vragen heeft over de keuze van uw dozen.