Container exporteren

PACKAGING verzending - DOOS


Vind onze kartonnen kokers, postbussen, kartonnen dozen en kisten boeken in te pakken, te beschermen en verzenden van uw producten veilig. Packdiscount biedt kartonnen dozen, kartonnen kokers en sterke postbussen. Inbegrepen in deze reeks van kartonnen verpakkingen op maat van uw producten: kartonnen dozen en etuis, voor alle soorten documenten (lang, smal, breekbaar, zwaar ...). Kijk ook eens naar de verpakking tapes om je kartonnen dozen te sluiten.

De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt een compleet assortiment bruine kartonnen dozen voor het verzenden van uw pakjes. In dit assortiment vindt u de kartonnen doos, de extra platte kartonnen doos, de zelfklevende achterkist, de kartonnen doos met de kleefbanden, de Securibox postbus, de kartonnen dozen met stempelen, de postbus met wiggen met geïntegreerde film, pallets met brievenbussen. Ons assortiment bruine kartonnen dozen is verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw verwachtingen te voldoen. Het berekenen van de juiste afmetingen voor een bruine kartonnen doos is niet altijd een voor de hand liggende taak. Voor meer advies, raden wij u aan contact op te nemen met ons team, onze specialisten staan ??tot uw beschikking. De keuze van uw bruine kartonnen doos hangt ook af van het soort goederen dat u wilt verzenden, de grootte, de kwetsbaarheid van uw producten, ... Voor de verzending van kwetsbare producten (scherm, dvd, cd, ...) kiest u bijvoorbeeld voor een bruine kartonnen doos met schuimrubberen demping. Uw producten worden beschermd tegen krassen en andere schokken. Vergeet niet om uw bruine kartonnen dozen te sluiten met onze lijmen.

Brunette kartonnen doos - kartonnen verpakking - kleine kartonnen doos

Packdiscount biedt bruine kartonnen dozen onder verschillende indelingen die geschikt zijn voor het verzenden van uw pakketten. U vindt in ons assortiment Bruine kartonnen dozen: zelfklevende mailboxen, dozen, pond gevallen, kartonnen dozen met kalibraties en vele andere producten. Al onze dozen zijn van kwaliteit en voor de beste prijs om aan uw behoeften te voldoen.
De postkaarten zijn het meest geschikt voor het verzenden van kleine producten. Dit zijn stijve kartonnen dozen, zeer resistent en zeer economisch. De postkantoordoos stijgt en opent heel gemakkelijk. Ze zijn ook aanpasbaar. Voor een pakket flatproducten bieden we de extra flat carton postbox. Met een zeer hoogwaardig kraft, zal de extra platte brunette kartonnen doos uw pakketten van hun zending beschermen totdat ze op hun bestemming aankomen. De mailingbox van de plakband maximaliseert uw pakketten tijdens verzending. U vindt het formaat dat overeenkomt met uw behoefte.

Waar te koop je kartonnen dozen voor pakketten? Packdiscount je leverancier in kartonverpakking

Voor een zending van uw pakketten veilig bieden we een innovatieve oplossing die de Sécuribox is. Met zijn klevende sluiting en zijkleppen, zijn uw producten volledig gedekt, wat zorgt voor de totale bescherming en veiligheid.
Voor fragiele productpakketten hebben we kartonnen dozen met schuimkalving. Met schuimtiming worden uw producten in de doos gehandhaafd en gedurende hun zending weerstand bieden. U vindt in ons volledige assortiment kartonnen doos met timing het formaat dat overeenkomt met uw behoefte. Andere kartonnen dozen zijn beschikbaar op basis van de gewenste behoeften en formaat.

Wat is de prijs van een kartonnen postkantoor? Kartonnen postkantoor

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van verpakking, biedt PackDiscount je kartonnen postkantorenboxen tegen concurrerende prijzen. Voor het verzenden van uw administratieve letters en letters per postdienst, bieden wij enveloppen tegen de beste prijs van de markt.

...
Voir plus..
Filters
5 articles

Hoe kan ik haar kartonnen doos kiezen?


Dozen carton: beschermende en bestand te realiseren mailings goedkoop behandeld. Een ruime keuze aan mailboxen formaten karton voor kleine verpakkingen en mail uw producten zoals: smartphone, tablet, glazen ... Onze mailboxen in gesneden kartonnen gebruikt om producten op zijn plaats te houden met kartonnen flappen aan de zijkanten voorafgaand aan de verzending. Eenvoudig te installeren en eenvoudig te sluiten met een plooi flap karton, voor zendingen hoge beschermingsfactor, dozen met geïntegreerde foam zijn de ideale timing schokbestendige oplossing.


Wat kartonnen koker kiezen?


Kartonnen buizen zijn er in verschillende vormen en maten, waaronder: scheepvaart kartonnen buizen, ronde buizen, spiraalvormige buizen, vierkante buizen ... De post kartonnen koker heeft alle kwaliteiten van een post verpakking voor al uw zendingen, bescherming en verpakking van alle lange producten. De verschillende post buizen:
De verpakking buis rond.Les ronde buizen spiraal karton met plastic afsluitdop zijn de referentie van de kartonnen buis. De cilindrische vorm van de doos buis zorgt voor een hoge weerstand tegen schokken en pletten. De rechthoek post buis. De rechthoekige kartonnen koker is een buis zonder het verzenden van post mailing toeslag, hoge stabiliteit maakt het ook mogelijk om te worden gestapeld op pallets.

Brunette kartonnen doos - kartonnen geschenkdoos - goedkope kartonnen doos

Hoe u uw kartonnen doos, kraftbox en opslagkartonnen doos kiest?

De kartonnen postbox is een beschermende en resistente verpakking, voert nette postzendingen uit tegen een lagere kosten. Verkrijgbaar in verschillende dimensies, de kartonnen doos zorgt voor uw postzendingen van kleine fragiele verpakkingen zoals: smartphone, tablet, horloge. U kunt ook de boekencase gebruiken. Onze cut-out kartonnen mailboxen helpen de producten op zijn plaats te houden dankzij kartonnen flappen aan de zijkanten vóór elke verzending. Eenvoudig te monteren en vast te sluiten dankzij een opzetkartboard-tabblad, voor zendingen met hoge bescherming, geïntegreerde schuimblokkeringboxen zijn de ideale schokoplossing. Voor meer bescherming, raden we de postbus aan met schuimkraam binnen, perfect tegen schokken. Voor professionals die postzendingen in grote hoeveelheden realiseren, is onze postboxen met zelfklevende automatische achtergronden de ideale oplossing voor een aanzienlijke tijdbesparing. Wij bieden u een breed scala aan aangepaste verpakking en aanpasbare optie.

Welke kartonnen tube en kartonnen verpakking kiezen?

De kartonnen buizen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, namelijk: kartonnen verzendbuizen, ronde buizen, spiraalbuizen, vierkante buizen. De postkartonnen buis heeft alle kwaliteiten van een postpakket aangepast aan al uw expedities, de bescherming en de verpakking van alle lange producten.

De verschillende postbuizen:

De ronde verzending kartonnen buis. De ronde buizen in spiraalvormig karton met plastic plugsluiting zijn de referentie van de verpakkingskaartbuis. De cilindrische vorm van deze verzendkartonbuis zorgt voor een hoge weerstand tegen schokken en verpletterend. De postbuis van de rechthoek. De rechthoekige kartonnen buis is een postverzendbuis zonder posttoeslag, de hoge stabiliteit maakt het ook in staat om een ??beroerte op pallet te zijn.

Hoe een kartonnen mailbox per post verzenden?

Om uw pakketten per post-service te verzenden, start u door de juiste dimensie voor kartonnen doos te kiezen, de beste indelingen zijn de rechthoekige en vierkante doos. Voordat u naar het postkantoor gaat om uw pakket te verzenden, moeten sommige regels worden gerespecteerd:

- De som van de lengte, de hoogte en de breedte van het karton mag de 2 meter niet overschrijden

- Het pakket mag niet hoger zijn dan 30 pakketten

- Niets moet verder gaan dan je pakket.