Kleur rekfolie

Stretchfolie Verpakking
Vind Een hele reeks van verpakking stretchfolie, Handleiding stretchfolie, gegotenstretchfolie, stretchfolie echte ! Verpakking stretchfolie including Het sluiten van Verzekeren in kartonnen dozen, containersvoor van de scheepvaart. Packdiscount Gespecialiseerd stretchfolie handmatig Verpakking voor particulieren en professionals. Een grote selectie van handmatige stretchfolie for the Beste prijs. Packdiscount verpakking specialist voor de Beste prijs Goedkope provides stretch films. 

Ontdek Een compleet aanbod van Stretch Wrap Film for Bescherming in opbergdooskarton en container ! De handmatige stretchfolie zorgt ervoor dat uw pakketten, uw containers perfect tussen de pakketten blijven. Het voordeel van handmatige stretchfolie is dat het uw goederen beschermt tegen stof als u ze voor een bepaalde tijd opslaat in uw magazijn of werkplaats. Om u nog meer keuze te bieden, bieden wij verschillende dimensies in onze rekfolies. U hebt de keuze tussen de lengte, de breedte en de dikte afhankelijk van uw goederen. Al onze handmatige rekfolies zijn zeer scheur- en weersbestendig.

In ons assortiment handmatige stretchfolie bieden we ook gereedschappen zoals de rekfolie-afwikkelaar of de rekfolie-kit om het gemakkelijker te gebruiken. Dit bespaart u veel tijd. Rekfolies in kleur zijn ook beschikbaar op onze website. Als u niet weet welk type handmatige rekfolie u moet gebruiken, kunt u een beroep doen op ons team van experts. Zij zullen u adviseren en u helpen bij het kiezen van de beste rekfolie voor uw producten. In ieder geval is ons hele assortiment stretchfolie en palletiseren van een zeer hoge kwaliteit en altijd gegarandeerd tegen de beste prijzen. Ontdek onze andere verpakkingsproducten.

...
Voir plus..
Filters
Het kiezen van de etirable film:
Er zijn vele soorten van etirable film en natuurlijk vele mogelijke gebruik volgens de vervoerde goederen, ondersteunde de belasting ... Hoe dikker je etirable film is hoog meer zal scheuren te weerstaan. Kies bijvoorbeeld een etirable film 17 micron voor een maximale belasting van 400 kg en 20 micron voor hogere belastingen. Als u een consument te maken, voor een betere grip, meer kracht, het leggen gemakkelijker en minder vermoeiend, zullen we specifieke bereiken zoals Cast stretchfolie, pre-uitgerekt of geblazen met verbeterde mechanische eigenschappen in te voeren. De stretch film machine zult gebruiken voor zeker nodig.
 
Waarom een ??film etirable handleiding? 
Wij verzetten ons tegen de film etirable handleiding in de film etirable machine. de handleiding film is vandaag de dag meer dan 60% marktaandeel. Het vereist duidelijk minder investeringen voor een verpakkingsmachine kan kosten enkele duizenden euro's. We onderscheiden 2 grote handleiding film lijnen: de cast en geblazen films films. De handleiding etirable film cast vertegenwoordigt het grootste deel van de markt als zeer concurrerend. De blaasfolie een betere weerstand tegen déchichure en betere gehouden op de palletDe pre-uitgerekte films kunt u maximaal te realiseren tot 40% besparen in vergelijking met een standaard handleiding etirable film.