kraftpapier-en-tissuepapier

U bent handelaars en zich afvragen wat papier dat wordt gebruikt om uw producten te verpakken?
Het organiseren van een evenement en je aarzelt tussen het weefsel papier of kraftpapier?
Om te kiezen welke van deze twee papers ideaal voor uw project zal zijn, moet je hun gebruik en hun respectieve voordelen te leren kennen.
Packdiscount vertelt u een beetje over de ambachtelijke papier en papieren zakdoekje:

Tissue papier wordt vaak gebruikt voor het verpakken van kwetsbaar materiaal. Flexibel en robuust, wijst hij op het product in zijn stijl, Het wordt vaak gebruikt in de luxe sector om het product te demonstreren.
U kunt ons aanbod van goedkope papieren zakdoekje vinden in meerdere formaten.

Kraft papier is inmiddels een duurzamer papier. Alle natuurlijke, Het is ontworpen met de Landes dennen en is volledig recyclebaar. Kraft papier wordt voornamelijk gebruikt voor verpakkingen, of om een product te beschermen. Het wordt ook gebruikt om zeer stevig papieren zakken te maken. Bij Packdiscount bieden wij kraftpapier in verschillende vormen, van kraftpapier en papierrol trein.


Het vinden van goedkope papieren zakdoekje op Packdiscount:


Ook in de wens om de beste producten voor de beste prijs aan te bieden, Discount Pack biedt niet duur zijdepapier en hoge kwaliteit! Onze papieren zakdoekje wordt verkocht per riem van 1000 vellen, het is mogelijk om te kiezen tussen de 50x75 cm formaat of de 65x100cm formaat.
Tot slot als u een professionele en u van plan om uitgebreid gebruik van dit papier te maken, kijk dan op onze kortingen en geld besparen door het bestellen van een grotere hoeveelheid.

Onze kraftpapier is ook verkrijgbaar in verschillende formaten, maar ook in verschillende kwaliteiten. De economie is iets minder duur dan de hogere klasse.
Je moet de kwaliteit 70 g / m² te gebruiken voor de dozen van de vulling om het product te beschermen, terwijl de kwaliteit 90g / m² wordt gebruikt voor het verpakken van voorwerpen van allerlei aard.

Vind al onze producten in te pakken op onze site, Wij verzekeren u een snelle en effectieve controle.
U kunt contact opnemen met een adviseur of neem contact met of email ons op info@packdiscount.com