Wat is een Neotainer?

 
De Neotainer is een Amerikaanse doos of kartonnen doos met onder de doos geplaatste kunststof palletiseernoppen. Het is een economische vervanging of alternatief voor de pallet. Dit is een voordelige oplossing voor de scheepvaart. Het is een ideaal product voor transport, het vergemakkelijken van beweging en het vermijden van botsingen met het karton en de grond. Een innovatief systeem dat het onderhoud van de doos en de veilige sluiting mogelijk maakt. De goederen worden zonder enig risico beschermd.
Ons bedrijf is de enige die deze container heeft, het is een familie-uitvinding die speciaal voor u is ontworpen en vervaardigd.
 

Wat zijn de voordelen ?

 
Met deze Neotainer heeft u tal van verschillende voordelen om uw leven makkelijker te maken.
Deze Amerikaanse kist, een vervanger van de pallet, is ideaal voor opslag. Het is inderdaad sterk gereduceerd en zorgt voor een aanzienlijke ruimtebesparing dankzij de in elkaar grijpende plastic noppen. Deze uitvinding is ideaal om de ruimte in magazijnen te maximaliseren en geen extra opslagproblemen te hebben.
Bovendien zijn ze extreem licht, aangezien de 5 noppen ongeveer 1.200 kg wegen. Het is dus geen extra gewicht tijdens de verzending en u heeft geen complicaties voor het transport.
Zoals u ziet heeft deze Neotainer essentiële voordelen voor het goed laten verlopen van elk proces en om efficiënt te zijn tijdens het transport.
 

Waarom is het een aanwinst voor internationale zendingen?

 
Internationale zendingen zijn ingewikkeld en er kunnen verrassingen ontstaan ​​bij het overschrijden van grenzen vanwege de verschillende wetten en regels die de vrijhandel van elk land vormen. Om deze onvoorziene gebeurtenissen te voorkomen, is de Neotainer simpelweg dé oplossing voor deze zendingen naar het buitenland. Deze container voldoet namelijk aan de internationale normen voor het recyclen van kunststoffen en is daarmee conform voor internationale zendingen.
Elk land heeft andere regels met betrekking tot het gebruik van handling support, daarom voldoet onze Noetoainer aan de exportverplichtingen die in alle delen van de wereld worden opgelegd. Deze hanteringsregels zijn inderdaad zeer nauwkeurig en onze container met plastic noppen komt daarmee overeen! We raden dit product aan om geen probleem te hebben bij de douane en uw goederen zonder enig risico te verzenden.
 

Hoe bouw je de Neotainer?

 
De Neotainer wordt per stuk verkocht met 5 palletiseernoppen. De montage is snel en eenvoudig.
Het enige wat u hoeft te doen is de 4 noppen van dezelfde maat (Ref. SM4) te nemen en ze aan de uiteinden van het karton in de 4 hoeken te installeren. Zoals je zult zien, hebben de noppen spikes, dus je zult het karton doorboren door de nop te openen en het bovenste deel naar buiten te plaatsen. Schuif het naar de onderkant van de plot om een ​​rechte hoek te vormen. En voila.
In een mum van tijd heb je je Neotainer opgebouwd. Deze bak is dan ook makkelijk in gebruik om de noppen te kunnen verwijderen en terug te plaatsen.