Rekfolie - de beste film van de keuze voor het verpakken palletiseren

Packdiscount gespecialiseerd in het verpakken en rekfolie voor particulieren en professionals. Garant voor de beste kwaliteit / prijs en biedt een breed scala van verpakkingen producten, zijn we erin geslaagd om onszelf op te leggen onder de grote distributeurs leiders in de verpakking op het net.

Al onze teams werken elke dag om beter te voldoen aan de behoeften en eisen van onze klanten in de verpakking. Dit is de reden waarom we vandaag voorstellen om de verschillende stretch films die we raden u aan om uw producten te beschermen en houd je palletiseren dozen en goederen te ontdekken.

dus je vinden in onze stretch film assortiment, verschillende bescherming films met kenmerken die voldoen aan specifieke verpakking behoeften.

Rekfolie voor pallet: essentieel!

Om het beste van al uw goederen te handhaven (eenmaal op de pallet tijdens hun expedities) Packdiscount u uit om zijn film etirable handleiding te ontdekken! Het biedt een onderhouds- en hoge veiligheid bij het verzenden van uw goederen. Verkrijgbaar in verschillende diktes, is onze stretchfolie gekenmerkt door zijn kracht en weerstand tegen verschillende pallets van 500 kg tot meer dan 800 kg afhankelijk van het model.

Onder de essentiële referenties Ontdek onze film etirable Cast machine.

Dit is zeer sterk en krachtig en kan worden gebruikt voor het verpakken met voorreksysteem. Rekbaar tot 180%, zal de rekfolie zorgen voor een perfecte pasvorm voor producten op de pallet als tijdens opslag tijdens transport.

Al onze stretch film zal je stof goederen te beschermen in alle omstandigheden (transport, opslag ..).

Onze specifieke rekfolie: zwart etirable rekfolie, kleur, ...

Om te voldoen aan alle eisen van onze klanten, Packdiscount biedt verschillende stretch films die elk hun eigen kenmerken.Zo kunt u de zwarte etirable film die u bescherming en optimale veiligheid zal aanbieden. Inderdaad, zal dit stuk film een ​​onderhoud en een maximale bescherming van uw goederen in totaal vertrouwelijkheid met zijn ondoorzichtige kleur te bieden. Dit maakt het geschikt voor elk type van gevoelige goederen aan licht of uit angst voor nieuwsgierige ogen.

Verschaffen nagenoeg dezelfde als die van de zwarte bescherming rekfolie, bieden we rekfolie kleuren geschikt voor alle producten en gevoelige producten. De kleur van stretchfolie kan een effectieve manier om producten in de voorbereiding van de zendingen te identificeren.

Dus aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft over ons aanbod in rekfolie hebben.

Afhankelijk van uw verbruik - het zal nodig zijn om te overwegen of je moet kiezen voor de handmatige stretchfolie of liever een stuk film machines en investeren in een wrapper. Al onze verpakkingen experts staan ​​tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en adviseren u in uw verpakkingen aankopen.