Kraftpapier roll - De voordelen van het pakket met kraftpapier

Om uw punten te pakken tijdens het transport, verhuizingen of voor gebruik in uw winkels elke dag, veel meer of minder dure oplossingen bestaan. plastic verpakkingen, karton of kraft, is er voor alle behoeften op de website Pack Discount, verpakking specialist voor professionals en particulieren!

Een soort verpakking lijkt te onderscheiden dankzij de vele voordelen en zijn multifunctioneel gebruik: het kraftpapier.

Ontdek de sterktes en wat het gebruikt voor uw zendingen en uw objecten verpakking. Pack Discount u begeleiden naar de beste oplossing voor uw behoeften!

Kraftpapier roll - een zeer sterke paper

Kraftpapier is een zeer duurzaam opaak materiaal dat zowel pakket en voorwerpen beschermen of schokken postbussen (vervolgens gebruikt te vullen en de voorwerpen in de doos blok) teller kan worden gebruikt. Dit is een economische oplossing, aangezien de zakken, roeien of kraftpapier roll is goedkoop en biedt een prijs / kwaliteit zeer interessant voor professionals en particulieren (in het bewegende frame, bijvoorbeeld).

De samenstelling maakt het mogelijk om te weerstaan ​​barsten en scheuren (in versies groter dan het gewicht van 90g / m² tot 110g / m²), die de bescherming van uw bezittingen zorgt.

Kraftpapier - een natuurlijke papier en biologisch afbreekbaar

Kraft papier is een biomateriaal 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Sterker nog, het ontleedt van nature in een paar weken en heeft geen invloed op het milieu of de gezondheid van de mens en dier, omdat de vezels pine heidevelden niet worden gebleekt met chemische behandeling.

Om kraftpapier te gebruiken voor het verpakken, beschermen en opvangen van uw producten is dus ecologische en economische aanpak, omdat het is herbruikbaar, natuurlijk en recyclebaar.

Verschillende soorten kraftpapier zijn beschikbaar op Discount Pack (geen zakken):

- Rame in grootte 65x100cm of 80x120cm

- Kraft papierrol met een lengte variërend van 250 tot 300 meter en een hoogte van tot 120cm.

Zijn kwaliteit is variabel, afhankelijk van het gebruik:

- Economische 70g / m² te gebruiken voor de jam en de timing van zendingen

- Meer dan 90 g / m te gebruiken voor het verpakken

Discount Pack begeleidt u elke dag aan uw behoeften in de verpakking en containers van alle soorten te voldoen. Voor speciale wensen, neem dan contact op met onze gespecialiseerde teams.