Vragen over de doos

Waarom karton?

Waarom kiezen voor karton? Omdat het goederen gemakkelijk en veilig opslaat en verzendt. Het karton is zeer praktisch omdat het in verschillende formaten bestaat en zich dus aanpast aan de vormen en afmetingen van alle producten. U vindt exportdozen voor verre zendingen, dozen voor extra platte producten, voor lange producten, speciale verpakking voor flessen, boeken, ... Dan kunt u ook de dikte van het karton kiezen dat u wilt afhankelijk van het gewicht en de kwetsbaarheid van uw goederen. Afhankelijk van deze criteria kunt u kiezen tussen enkele golfkartons, dubbele golfkartons en kartonnen dozen met drie ribbels. Het karton is ook erg handig om te verplaatsen, omdat het u in staat stelt om al uw zaken op te slaan en te transporteren zonder dat ze tijdens de verhuizing worden beschadigd. Om veilige opslag of verzending te garanderen, raden wij u aan uw kwetsbare producten te beschermen met onze beveiligings- en kalibratie-oplossingen zoals noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier, ... Het is ook essentieel om denk aan het sluiten van uw dozen door te kiezen voor onze kleefstoffen zoals polypropyleenkleefstoffen, PVC-kleefstoffen, kleefstoffen, enz. Presenteren in vele sectoren en zelfs in privé-woningen, karton is een van de onmisbare producten voor hebben.

Waarom karton recyclebaar en milieuvriendelijk is?

Het karton is recyclebaar en milieuvriendelijk omdat het afkomstig is van een papier dat biologisch afbreekbaar is. Het is om deze reden dat karton tot 10 keer kan worden gerecycled. Omdat het recyclebaar is, is het milieuvriendelijk en draagt het bij aan het behoud van het milieu. Het recyclen van karton is erg belangrijk omdat het een aantal keren een nieuw leven kan schenken. Dit is belangrijk omdat karton wordt gebruikt om bijna alle producten die op de markt zijn te verpakken. Alle dozen die wij aanbieden zijn recyclebaar, of het nu gaat om karton, kledingkast, enkele golfkarton, dubbele of drievoudige groef, dozen voor lange producten, extra platte dozen, ...
Het karton is ook recyclebaar omdat het is gemaakt van kraft, een materiaal gemaakt van natuurlijke producten. Het is ook wat de recycling ervan bevordert.

Karton, welk materiaal?

Het bord is gemaakt van houtvezels die biologisch afbreekbaar zijn. Het is een materiaal dat zowel licht als stijf is. Het karton is gemaakt van de volgende grondstof: papier. De doos kan daarom worden gemaakt van verschillende soorten papier, bijvoorbeeld kraftpapier. In de verpakking zijn de meeste dozen gemaakt van kraftpapier, omdat het een zeer bestendig materiaal is tegen schokken en beschadigingen. Afhankelijk van de dikte van het karton, is het bestand tegen zeer zware belastingen. Daarom vindt u kaarten in enkele, dubbele en drievoudige groeven. De keuze van de groef hangt daarom af van het gewicht van de goederen die u wilt inpakken. Natuurlijk zijn er dozen van verschillende groottes en afmetingen: grote dozen, dozen voor lange producten, ... 

Wat te doen met karton?

Het karton kan in meerdere situaties worden gebruikt, waardoor het interessant is. Meestal wordt karton meestal gebruikt in de verpakkingsindustrie. De meeste producten op de markt zijn inderdaad verpakt in karton. Ontdek hier de verschillende situaties waarvoor het karton nuttig voor u zal zijn:

  • Voor je zet
  • Om kleine onderdelen op te slaan in uw magazijn of werkplaats met een kartonnen bak
  • Om lange producten te verzenden
  • Voor boekbanden
  • Creëer creaties op basis van karton
  • Om producten te verpakken en ze snel en gemakkelijk veilig te verzenden
  • Maak displays voor reclame op het verkooppunt

In zijn verschillende aspecten is het karton resistent materiaal, bruikbaar in meerdere contexten en zeer praktisch. Bovendien is het recyclebaar, wat helpt het milieu te beschermen.

Hoe een karton zonder scotch sluiten?

Bij het maken van de verpakking zijn meerdere stappen nodig. Ten eerste is er de keuze van de doos, afhankelijk van het gewicht, de grootte en de kwetsbaarheid van uw producten. Kies vervolgens de beschermingsoplossing die uw producten het beste beschermt (noppenfolie, schuimpapier, kraftpapier, ...). Tot slot is het noodzakelijk om uw expedities tot het maximum veilig te stellen dankzij kleefstoffen. Weet dat er dozen zijn die al zijn uitgerust met zelfklevende sluitingen. Dit is bijvoorbeeld het geval voor onze automatische onderste dozen. De laatste heeft eigenlijk meerdere voordelen. Inderdaad, naast het hebben van deze zelfklevende sluiting en zeer geruststellend, zijn ze ook zeer eenvoudig te monteren. Een simpele druk op de zijkanten van de doos en deze is klaar voor gebruik. Met deze dozen met onmiddellijke montage bespaart u veel tijd! U bespaart ook geld omdat u Scotch niet hoeft te kopen om uw verpakking te sluiten. Samenvattend, zijn automatische bottom boxes (snap-in boxes) snel en eenvoudig te monteren en hebben ze ook een zelfklevende tape om te sluiten.