Vragen over kraft

Wat betekent kraft?

Het woord "kraft" komt uit het Duits en betekent "kracht". Dat is de reden waarom dit materiaal zeer wordt gebruikt in onze verpakking. Het garandeert een hoge slagvastheid en beschermt uw producten. De meeste van onze kartonnen dozen en brievenbussen zijn van dit materiaal gemaakt. Je zult ook tassen en wigoplossingen vinden die gemaakt zijn van kraft omdat het een zeer bestendig materiaal is.
Over het algemeen gebruikt in zijn natuurlijke kleur, is Kraft ook te vinden in verschillende kleuren zoals wit, ... Omdat het een natuurlijk product is, is dit materiaal 100% recyclebaar en milieuvriendelijk.

Kraftpapier dat plakt

Kraft, dat uit het Duits komt en "kracht" betekent, wordt veel gebruikt in de verpakkingsindustrie. Als u wilt dat kraftpapier blijft plakken, bieden wij een reeks kraft-enveloppen met een zelfklevende sluiting. Hiermee kunt u uw e-mail en uw belangrijke en belangrijke documenten veilig en vreedzaam verzenden. Bovendien, of het kraft nu in zijn natuurlijke kleur of in een andere kleur is, het zal uw kostbare documenten beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Op het gebied van kleverige kraftverpakkingen bieden wij boekenkoffers met een zelfklevende sluiting die uw verpakking sluit. Houd er ook rekening mee dat al onze kleefstoffen zich hechten en perfect blijven plakken op kraftoppervlakken.

Welk kraftpapier voor kartonnen meubels?

Wij bieden verschillende soorten dozen om dichter bij uw behoeften en het gewicht van uw goederen te zijn. Daarom bieden wij u kartonnen dozen aan die enkelzijdig gegolfd, dubbel gecanneleerd of driedubbel gegroefd zijn. Elk van deze kartonnen dozen is gemaakt van kraft, alleen de dikte verandert afhankelijk van de belasting van uw producten. Om bijvoorbeeld meubels in te pakken tijdens een verhuizing, raden we aan onze triple-flop-kartonnen dozen te gebruiken. Vanwege de kraft-samenstelling en de dikte ervan, kunnen deze kartonnen verpakkingen zelfs tot 500 KG ondersteunen. Daarom zijn ze bijvoorbeeld geschikt voor meubelverhuizers. Om de bescherming van uw meubels in uw kartonnen dozen drievoudig golfkarton te garanderen, raden wij u aan om ophangoplossingen zoals noppenfolie, schuimpapier of kraftpapier te plaatsen. Zij garanderen de meest optimale bescherming van uw goederen. Gebruik onze verpakkingstapes om uw kraftkartonnen dozen voor uw meubels af te dichten. Ze hechten zich aan elk oppervlak en sluiten uw dozen perfect af.

Kraft envelop, welke postzegel?

Omdat kraft een zeer duurzaam materiaal is, wordt het gebruikt in vele soorten verpakkingen, waaronder enveloppen en zakjes. Dat is de reden waarom de Packdiscount-verpakkingsspecialist u verschillende soorten enveloppen en kraftzakken biedt. U vindt zakjes en kraft-enveloppen met verschillende maten en gewichten. De keuze van de stempel moet worden gemaakt op basis van het gewicht van uw envelop. Hoe groter de envelop, hoe meer stempels je nodig hebt. Met onze kraft-enveloppen kunt u uw zware en belangrijke documenten veilig verzenden. Bovendien houdt het zakje of de envelop van kraftpapier uw belangrijke documenten tegen nieuwsgierige blikken.
 

Hoe gegomde kraft te plakken?

De gegomde kraft tape zorgt ervoor dat uw kartonnen dozen en uw mailboxen met grote efficiëntie worden gesloten. Gummed kraft is een van de beste sluitsystemen voor verpakkingen omdat gegomde kraftlijm direct in de vezels van papier en karton doordringt. Dit betekent dat het verwijderen van deze band met gegomde kraft onvermijdelijk schade aan de verpakking veroorzaakt met onherstelbare schade. De weerstand en de onuitvoerbaarheid van deze gegomde kraft tape voorkomen veel diefstallen. De sterkte van deze gegomde kraft maakt het mogelijk onschendbare dozen te maken die zeer zware ladingen dragen. Behalve dat het bestand is tegen scheuren en stoten, is het gegomde kraft ook eco-verantwoordelijk. Het is inderdaad samengesteld uit meer dan 80% hernieuwbare materialen. De lijm is gemaakt met water en zonder oplosmiddel. Het is ook mogelijk om gegomde kraftstrips als communicatiemiddel te gebruiken, omdat we u de mogelijkheid bieden om deze aan te passen. Dit is een kans om uw merk bekend te maken door uw boodschap over te brengen. Eindelijk, de gegomde kraft is heel gemakkelijk te gebruiken, omdat je gewoon je stripje kraftpapier op je karton moet laten gommen om het tijdens zijn expeditie onschadelijk te maken.

Wat te doen met handgeschept papier?

Kraftpapier is een interessant materiaal omdat het in verschillende situaties kan worden gebruikt. Inderdaad, het kan zowel als een ijkoplossing als als een beveiligingsoplossing worden gebruikt. Het wordt ook in veel sectoren gebruikt, waaronder fast food, slager / deli, fruit en groenten, ... In het algemeen gebruiken slagerijen en charcuteries kraftpapier om vlees in te pakken. Zeer resistent, het scheurt niet en weerstaat de verschillende mogelijke achteruitgang. U kunt ook kraftpapier gebruiken om uw producten te beschermen in uw kartonnen dozen of uw mailboxen. Het kan ook worden gezien als een ijkoplossing, zodat uw goederen tijdens het transport geen schokken oplopen. Kraft-papier kan ook worden omgezet in een pouch om uw documenten of kleine items te verzenden. Het wordt ook heel vaak gebruikt voor het realiseren van cadeaupapier. Bij deze blijft het papier intact. Door zijn verschillende gebruik is kraftpapier een zeer praktisch materiaal.