Vragen over pakketverpakking

Hoe pak je een kwetsbaar pakket in?

Om een ​​kwetsbaar pakket in te pakken zoals het hoort, moet je de juiste kartonnen doos of de goede doos kiezen. Meer product zal fragiel en zwaarder zijn en het zal een dikkere kartonnen kiezen voor een betere weerstand. Als u voor verzenden van een fragiele pakket, raden wij u aan uw breekbare spullen te beschermen met onze blokkeren en bescherming oplossingen. Kies uit onze bubble papier, onze schuim papier, schuim onze papieren, onze timing deeltjes of onze stuwkussens. Elk van deze beschermende oplossingen absorbeert schokken, tijdens de verzending of tijdens de opslagperiode. Om een ​​fragiele pakket pakken, raden wij u aan de kwetsbaarheid van uw goederen te geven met behulp van onze signalering labels. Inderdaad, de inscriptie "fragiel" is aanwezig op deze onze signaleringlabels. Voor verzendingen van fragiele pakketten moeten alle voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Om een ​​fragiele pakket het goed te pakken, is het van belang de pose van de Plakband voor het afsluiten van uw kartonnen doos of uw mailbox niet te vergeten. Verschillende soorten lijmen zijn beschikbaar op onze site: PVC, polypropyleen, kleuren, bedrukt, ...
Om uw pakketverpakking te perfectioneren, filmt u het ook met stretchfolie. Het beschermt uw verpakkingen tegen stof, weer en nieuwsgierige ogen als u de ondoorzichtige rekfolie kiest. Hier is alles wat u moet weten om een ​​kwetsbaar pakket in te pakken.

Hoe pak je grote pakketten in?

Om een ​​groot pakket te verpakken, raden we aan te kiezen uit onze dubbele of driedubbele fluitkartons. Inderdaad, een grotere dikte van het karton zorgt voor een betere weerstand tegen het gewicht van uw goederen. Al onze dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om u een ruimere keuze te geven. Zodra de goede kartonnen doos is gekozen, adviseren wij om uw grote pakket te beschermen met een van onze oplossingen voor het instellen en beschermen. De beveiligingsoplossing absorbeert schokken tijdens het transport en houdt uw product intact totdat het zijn bestemming bereikt. Neem ook verpakkingsbanden om uw krat af te sluiten. We bieden een breed scala aan lijmen, waarvan sommige zeer robuust zijn tegen zeer zware belastingen. Gebruik ten slotte een van onze rekbare films om uw grote pakket te filmen en maximale veiligheid te garanderen. Kies uit onze transparante, ondoorzichtige rekfolies, onze machinefilms, onze krimpfilms, ...

Hoe verpakken?

Om een ​​pakket onder de beste omstandigheden op de bestemming aan te komen, moet het goed verpakt zijn. Om deze reden bieden wij op onze site alles wat u nodig heeft om uw pakket in te pakken zoals het hoort. De keuze van het pakket van uw pakket hangt dan af van de grootte, het formaat en het gewicht van uw object dat per pakket moet worden verzonden. Dozen en brievenbussen, we bieden verschillende formaten en formaten. U vindt dozen voor flessen, boeken, posters, lange producten, dvd's, ... Ongeacht het type karton dat u kiest, is het noodzakelijk om te denken aan de bescherming van uw goederen met behulp van onze oplossingen voor het plaatsen en beschermen en denk ook aan het sluiten van uw doos of uw mailbox met onze verpakkingslijmen. Als u pallets met goederen wilt verzenden, adviseren wij u ook om een ​​van onze rekfolies te gebruiken. Hiermee kunt u uw producten bij elkaar houden en ze beschermen tegen stof, weer en nieuwsgierige blikken. Het is extra bescherming voor uw pakket.
Met betrekking tot tassen en tassen zijn ze ook verkrijgbaar in verschillende formaten en in verschillende materialen (kraft en plastic). Uw keuze zal gebaseerd zijn op wat u wilt conditioneren en voor welke gelegenheid. Als u bijvoorbeeld een geschenk wilt aanbieden of als u in de winkel werkt, hebben we cadeaupapier, winkelentassen, ... Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om u een ruime keuze te geven.

Welk pakje voor pakjes?

Als u grote hoeveelheden pakketten wilt verzenden, raden we u aan om direct naar kartonnen dozen te gaan, ook wel 'automatische kartonnen dozen' genoemd. Deze zullen u veel tijd besparen. Inderdaad, een eenvoudige druk op de zijkanten van het karton is genoeg om het te monteren. Bovendien is de onderkant van de doos versterkt voor een betere weerstand en bescherming van uw producten. Afhankelijk van het gewicht, de grootte en de kwetsbaarheid van uw goederen, zijn deze dozen met automatische bodem verkrijgbaar in verschillende diktes in enkele, dubbele of drievoudige fluit. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende formaten om u de mogelijkheid te bieden die te kiezen die aan uw vereisten voldoet. Houd er ook rekening mee dat sommige van deze snelmontagesteunen en snelmontagekasten ook zelfklevende tapes hebben waarmee u uw pakketten eenvoudig kunt sluiten voordat ze worden verzonden.