Rekfolie voor machinaal wikkelen

Hier vindt u een breed scala van palletiseren accessoires tegen de beste prijzen te vinden. Packdiscount verpakking specialist voor de beste prijs biedt accessoires voor goedkope pallets. Omdat het belangrijk is om uw pallets te beschermen, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een volledig assortiment palletiseeraccessoires. In dit assortiment palletiseeraccessoires vindt u palletdoppen, kartonnen verdelers, polystyreenplaten, plastic palletiseerpads, kartonnen hoeken !

Palletdoppen zijn bijvoorbeeld ideaal om uw pallets te beschermen tegen het weer, vooral als u ze buiten uw magazijn of werkplaats opbergt. Kartonhoeken zijn ideaal voor het beschermen van de hoeken van uw pallets. Bovendien zijn deze kartonnen hoeken 100% recyclebaar en werken ze goed voor duurzame ontwikkeling. Om u een ruime keuze te bieden in ons assortiment palletiseeraccessoires, bieden wij verschillende afmetingen. Je zult in staat zijn om de hoogte, de lengte en de breedte te kiezen. Om de goederen in uw pallets te stabiliseren, raden we aan kartonnen verdelers te gebruiken. Het is ook mogelijk om ze te gebruiken om uw producten in uw kratten en dozen te scheiden. Voor verzendingen van verse producten is het gebruik van de polystyreenplaat welkom. Inderdaad, deze plaat zal de temperatuur van uw verse producten handhaven. In het assortiment palletiseeraccessoires vindt u ook kunststof pallets. Ze zijn erg praktisch omdat ze geen lijm, nietjes of lijm nodig hebben.

Ontdek ons ??assortiment stretchfolies en palletiseren. Het is omdat we weten dat zendingen of opslagperioden uw goederen en pallets kunnen beschadigen en dat wij u al dit assortiment palletiseeraccessoires bieden. Met deze accessoires worden uw pallets goed beschermd en zijn ze bestand tegen de verschillende schokken. Voor de bescherming van uw pallets bieden wij ook verschillende soorten rekfolie aan om aan uw behoeften te voldoen.

...
Voir plus..
Filters
2 articles

Waarom een ??palletdop kopen?
Je hebt onbeschermde pallets en je draagt ??deze merchandise, we bieden een effectieve plastic film om problemen met betrekking tot het weer te voorkomen. Deze pet zal worden opgeslagen zonder de pallets te beschadigen. Denk er dus aan om jezelf uit te rusten met het palletiseren van accessoires wanneer je pallets koopt.
In welke situaties gebruiken kartonnen verdelers?
Wanneer verschillende producten zich in dezelfde doos bevinden en u ze wilt scheiden, vervullen de kartondiviers deze functie en kunt u ze plaatsen om de verpakking te versterken en de palletbelasting te stabiliseren. De kartonnen borden zijn praktisch, licht, economisch en resistent.
Met welk accessoire kan ik mijn palletisaties versterken?
Naast de stretchfolie biedt PackDiscount u de mogelijkheid om de hoeken te versterken en de hoeken te beschermen dankzij de kartonnen hoek en zo de pallets te onderhouden. Deze hoek is aangepast voor een goede samenhang van de belastingen en een stabiliteit. Het is bestand tegen schokken, pletten of krassen tijdens transport of opslag.