Onderhoudsapparatuur en wassen

Packdiscount biedt een heel scala aan producten af te vegen, lompen, watten broodjes, koffie. Om maximale hygiëne in uw hele pand te garanderen, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment afveegproducten.

In dit complete assortiment veegproducten vindt u veegspoelen, industriële haspelafstandhouders, veegautomaten voor haspelwielen, middelhoge papiersnippers, papieren handdoeken in het midden . Met ons complete assortiment vindt u producten die aan al uw hygiënische behoeften voldoen. Met deze veegproducten kunt u water, zweet, vocht of stof verwijderen. Beter hygiënisch onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes wordt gegarandeerd. U kunt met uw producten schoonmaakproducten en onderhoud afvegen. We bieden producten die zich kunnen aanpassen aan alle ruimtes in uw bedrijf (keuken, toilet, kleedkamer, badkamer). We bieden ook een reeks handschoenen en werkkleding om mensen die in het magazijn of werkplaats werken veilig te laten werken. Afhankelijk van de af te handelen handelingen, vindt u de bijbehorende handschoenen voor uw behoeften. Als u informatie nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Zij zullen u weten te informeren en u helpen de beste oplossingen te vinden. Al onze producten zijn kwaliteitsproducten en altijd tegen de beste prijzen. Met onze afveegproducten, zoals handdoeken en poetslappen, garandeert u een perfecte hygiëne voor uw medewerkers. Ze zullen dan in betere omstandigheden kunnen werken. Dit zal de efficiëntie van hun werk bevorderen. De keuze van uw afvegende product zal gebaseerd zijn op de delen waarin u deze producten plaatst: toilet, keuken, magazijn, kantoor. Het is belangrijk om te weten in welke kamer u deze producten plaatst, omdat elk van hen ze hebben heel specifieke kenmerken.

Om zeker te zijn van de juiste afvegende producten, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ontdek ook onze andere producten van onderhoud, hygiëne en veiligheid als de handschoenen, de producten van onderhoud, evenals de stofzuigers.
...
Voir plus..
Wat voor soort vegen spoel kiezen?
Vegen coil zeem cellulosewatten vegen doek roll verdubbelt zeem dikte pre gesneden, in alle industriële omgevingen waar applicaties zijn zwaar en rommelig.
  • Toepassingen: Workshops, mechanische Activiteiten ...
  • White esssuyage coil: vegen doek roll witte katoenen cellulose Aanbevolen voor droge vegen vuile oppervlakken, delicaat. Absorbeert spatten, water of olie.
  • Toepassingen: Multi-purpose, Industrie, Medisch ...