Postdozen pallet

Postdozen ideaal voor uw post en verpakkingsproducten je kleine ...

De postbussen behoren tot de vlaggenschepen van de verpakkingsspecialist Packdiscount. Het is om deze reden dat deze mailboxen ook beschikbaar zijn in onze palletverkopen. Je kunt ze in grote hoeveelheden kopen en tegelijkertijd flink besparen.

Waarom kiezen voor postvakken?

Postbussen, zowel in bruin karton als in wit karton, kunnen zich tegen lagere kosten aanpassen aan al uw expedities. Ze zijn ideaal voor het verpakken van uw kleine producten. Ze zijn gemaakt van eenvoudig golfkarton en zijn licht in gewicht waardoor u geld kunt besparen op transportkosten. De andere voordelen van de kartonnen doos zijn dat deze zeer sterk, stijf, beschermend en ook zeer eenvoudig te monteren is. De eenvoudige en snelle montage van de doos bespaart u veel tijd. Om volledige bescherming van uw producten in uw dozen te garanderen, raden wij aan om demping en bescherming te gebruiken, zoals noppenfolie, schuimpapier of kraftpapier. Hiermee worden uw producten beschermd tegen mogelijke schokken tijdens de verzending. U wordt ook geadviseerd om zelfklevende tapes te gebruiken om de sluiting van uw postbussen te garanderen. U kunt op onze verkoop vertrouwen op het assortiment kleefbanden.
Om aan al uw behoeften te voldoen, zijn onze pallets met postvakken beschikbaar in verschillende formaten. Op deze manier kunt u de lengte, breedte en hoogte kiezen die u nodig hebt.
Ontdek ook onze verkoop in dozen met één flut en kartonnen dozen met dubbele ribbels, evenals onze verkoop in het bereik van kleefstoffen en rekfolies. Als u meer informatie wilt over onze palletverkopen, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Ze geven je alle antwoorden die je nodig hebt om het palet te kiezen dat bij je past.

Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

1 product

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top