Ecommerce verpakkingen

Koop speciale verpakking E-commerce
Packdiscount heeft geselecteerd voor u een scala aan verpakkingen producten die speciaal zijn aangepast voor online verkopers: Ons doel is om u de meest geschikte pakket te bieden voor u om uw zendingen te vergemakkelijken.
Uw beperkingen schip producten aan verschillende dimensies in de kortst mogelijke tijd en veilig.
Ongeacht de aard en de afmetingen van de te verzenden, hebben wij de juiste oplossing. dozen, noppenfolie, brievenbussen ...

Verpakking Custom Garlover - Persoonlijk gepersonaliseerd pakket

Volgens de FEVAD-studie (e-commerce en externe verkoop) is de online verkoop blijven toenemen. Dientengevolge is er een toename van de e-beginnende, het transformeren van fysieke handel in e-commerce. Om aan de nieuwe behoeften van digitale en digitale consumenten te voldoen, stellen we tot uw beschikking een reeks e-commerce-verpakking.

Aangepaste doos - aangepaste kartonnen verpakking

Om uw fragiele pakketten (mobiel of tablet) te beschermen en de logistiek in goede omstandigheden te verzekeren, adviseren wij u onze kwaliteitsportverpakking, onze beste enveloppen of kartonnen doos. Met onze E-Commerce Packaging Trends kunt u uw op maat gemaakte kaart maken: kies de meting binnen en open het pakket. Uw verpakking wordt aangepast aan de volumes van uw product, het zal worden beschermd tijdens verzending. Customization Services zijn erg praktisch en trendy, ze laten providers toe om het gewenste resultaat te verkrijgen. Maak een gratis offerte voor uw gepersonaliseerde verpakking!

...
Voir plus..
Het voordeel van e-commerce verpakking: aangepaste verpakking
 
Met de ontwikkeling van de verkoop op internet zijn steeds meer e-traders. Om aan uw e-commerce verpakkingsbehoeften te voldoen, bieden wij een ruime keuze aan producten zoals onze: kratten en dozen voor uw expedities, bubbel enveloppen voor het verzenden van fragiele producten. Al deze items zijn geschikt voor uw zendingen.