Witte kartonnen dozen

Selectie van witte dozen, voor verzending of opslag Packdiscount verpakkingsspecialist biedt een compleet assortiment kartonnen verpakkingen tegen lage prijzen. In dit assortiment vindt u onze witte Amerikaanse doos.

Gemaakt van enkelvoudig golfkarton, perfect geschikt voor het verpakken van kleine, kwetsbare en lichte producten. Het maakt het namelijk mogelijk om ladingen te verpakken en te vervoeren tussen: 10 tot 20 kilogram. Daarom kan deze "witte kartonnen doos" gemakkelijk worden gebruikt voor de opslag, verpakking en transport van uw goederen. Bovendien is de samenstelling van kraftmateriaal een echt voordeel, omdat het de verpakking resistent en schokbestendig maakt. Wit karton heeft namelijk een uitstekende perforatie- en barstweerstand, zodat uw producten niet kapot gaan tijdens handling of transport.

Gerecycled en recyclebaar karton Daarnaast is het voordeel van deze kartonnen doos, ook wel "witte Amerikaanse doos" genoemd, dat deze volledig recyclebaar is. Het draagt ??inderdaad het RESY-stempel, wat betekent dat het een ecologisch materiaal is. Door de samenstelling is het daarom een ??zeer economische en ecologische verpakking. Zoals al onze producten is de witte krat verkrijgbaar in verschillende maten, van de kleinste tot de grootste maat.

De afmetingen: lengte x breedte x hoogte, en de flappen van de doos veranderen afhankelijk van de verticale druksterkte, wat belangrijk is bij het kiezen van uw handelswaar. Met deze doos is het gemakkelijk om uw producten te presenteren, dankzij aan de buitenkant in wit kraftpapier: onderscheid uzelf van de concurrentie!

Selectie van witte caisses, voor verzending of opslag

Packdiscount Packaging-specialist biedt u een complete selectie van kartonnen verpakkingen tegen lage prijzen. U vindt in dit assortiment producten, onze Amerikaanse witte doos. Gemaakt van enkele kartonnen groef, is het perfect aangepast voor de verpakking van kleine producten, weinig fragiel en licht. Inderdaad, het maakt de conditionering en het vervoer van ladingen mogelijk tussen: 10 tot 20 kilogram. Daarom kan deze "witte kartonnen doos" gemakkelijk worden gebruikt voor de opslag, conditionering en transport van uw goederen. Bovendien is de samenstelling in Kraft een echt voordeel omdat het het verpakkingsbestendig en schokbestendig maakt. Inderdaad, het witte karton heeft een uitstekende weerstand tegen perforatie en bursting, dus uw producten zullen niet breken tijdens het hanteren of transporteren.

Gerecycled en recyclebaar karton

Bovendien is het voordeel van dit vak karton, ook bekend als "White American Case" dat het volledig recyclebaar is. Inderdaad, het draagt ??de Stampilla Resal, wat betekent dat het een ecologisch materiaal is. De samenstelling maakt het een zeer zuinige en ecologische verpakking.
Net als al onze producten is de White Crate beschikbaar in verschillende dimensies, van de kleinste tot de grootste grootte. De afmetingen: lengte x breedte x -hoogte, en de flenzen van de kartonverandering volgens de weerstand tegen verticale compressie, die een belangrijke speelt bij het kiezen van uw merchandise. Met deze doos is het gemakkelijk om uw producten te laten zien, bedankt bij zijn witte kraft Outdoor Cover: opvallende concurrenten!

...
Voir plus..
Filters
1 article

Hoe gebruik je de witte doos? De witte doos met enkele fluit heeft dezelfde eigenschappen als zijn soortgelijk: de kartonnen doos in enkele bruine fluit. De witte kartonnen doos is geschikt voor het verzenden van lichte en voldoende stevige producten. De kwaliteit van deze krat is dat hij volledig recyclebaar is en daarmee een rol speelt bij duurzame ontwikkeling.

Onderscheid u van uw concurrentie door te kiezen voor de witte kartonnen doos van kraftpapier. Om breekbare producten te verzenden, raden we je aan om je items eerst in noppenfolie te verpakken. De houten kartonnen doos: ecologischer dan plastic Omdat wij een wezenlijke plaats aan het milieu hechten, heeft de verpakkingsspecialist voor u een compleet assortiment ecologische dozen en kartonnen dozen geselecteerd. In ons complete assortiment ecologische kartonnen dozen vindt u witte postdozen, verzenddozen voor 6 flessen, kartonnen verdelers, kartonnen containers met plastic pads, telescopische kartonnen dozen, enkele golfkartonnen dozen, kratten dubbel golfkarton, kartonnen brievenbussen, extra platte kartonnen brievenbussen. Alle dozen en kartonnen dozen die we aanbieden zijn 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Door te kiezen voor dit assortiment kartonnen dozen en kratten, kiest u voor milieuvriendelijke en milieuvriendelijke verpakkingen. Denk eraan om uw kwetsbare producten in uw ecologische kartonnen dozen en kratten te beschermen met behulp van onze 100% recyclebare beschermingen en wiggen. Maak uw verpakking 100% recyclebaar en milieuvriendelijk.

Hoe de White Case te gebruiken?

De eenvoudige witte kerngroef heeft dezelfde kwaliteiten als hetzelfde: de kartonnen doos in een eenvoudige bruine groon. De witte kartonnen doos is geschikt voor verzending van licht en voldoende resistente producten. De kwaliteit van dit fonds is dat het volledig recyclebaar is, dus het speelt een rol bij duurzame ontwikkeling. Opvallen van je concurrenten door te kiezen voor de box-kaart in White Kraft. Om fragiele producten te verzenden, adviseren wij u om eerder uw objecten met bubble-papier in te pakken.

Houten kartonnen doos: ecologischer dan plastic

Omdat we een plek plaatsen die essentieel zijn voor het milieu, heeft de verpakkingspecialist voor u een volledig assortiment ecologische dozen en dozen geselecteerd. In ons volledige assortiment ecologische kartonnen dozen, vindt u de witte palen, de verzendkisten voor 6 flessen, de kartonnen spacers, de dooscontainers met plastic pads, het kratten telescopisch karton, de kratten Simple Crooked Groove, de kratten Carton Double Groove , Kartonnen postboxen, extra-platte doos mailboxen. Alle dozen en dozenkisten die wij aanbieden zijn 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Door te kiezen voor dit bereik van dozen en kartonnen karton, kiest u voor ecologische verpakking en verantwoordelijk voor het milieu. Vergeet niet om je fragiele producten te beschermen in ecologische dozen en dozen met onze 100% recyclebare beschermingen en wiggen. Maak uw pakket een 100% recyclebaar en milieuvriendelijk pakket.