Zelfklevende reels en afdichtmiddelen

De rubberen band, of ook wel elastisch is, is een eenvoudige en voordelige oplossing te consolideren, staat ... uw producten. Met elastische armbanden, Packdiscount voldoet aan al uw behoeften op het gebied van verpakkingen of verpakking. Erg handig voor het sluiten van uw zakken of je koffers, maar ook te behouden en zelfs bundelen van uw producten.

Sterk en elastisch, de elastische armband voor elke groep in de winkel of op kantoor eenvoudige en economische oplossing. Of u nu professioneel of privé bent, elastische armbanden zullen zeer nuttig zijn. Inderdaad, elastische armbanden hebben meerdere functies. Ze kunnen worden gebruikt als een manier om je plastic zakken te sluiten, maar niet dat. Je kunt ze ook gebruiken als een manier om allerlei soorten producten samen te stellen: pennen, vellen, ... Hiermee kun je je producten opslaan en ruimte in je opslagruimte besparen. Elastische armbanden zijn essentieel geworden voor alle organisaties. Ze zijn de meest economische oplossing om uw producten samen te binden en samen te stellen.

Elastische polsbandjes zijn ook milieuvriendelijk omdat ze bestaan ??uit 85% natuurlijk rubber. Ze gedragen zich daarom voor duurzame ontwikkeling. Ze zijn ook zeer resistent door hun materiaal dat rubber is. Ze zijn bestand tegen temperatuurschommelingen van -10 ° tot 80 °. Afhankelijk van de productformaten die u wilt monteren, biedt de verpakkingsspecialist Packdiscount verschillende maten voor elastische polsbandjes. Ze zijn daarom een ??oplossing voor het samenstellen en afsluiten van pakketten. Door onze elastische armbanden te kiezen, kunt u ze in verschillende situaties gebruiken. Je zult ze kunnen gebruiken om de sluiting van je plastic zakken te verzekeren, maar je kunt ze ook gebruiken om voorwerpen tussen hen te verzamelen, zoals pennen, vellen, onderdelen in je magazijn of werkplaats, ... In alle geval, onze elastische armbanden zijn producten van zeer hoge kwaliteit en gegarandeerd tegen de beste prijzen.

...
Voir plus..

Gebruik in dat geval een elastische riem of rubberen riem?
Heb je aparte items, wil je ze verzamelen? De elastische armband is de oplossing voor een perfecte en efficiënte organisatie. De voordelen van de elastische band ? De nieuwigheden van de elastische band zijn dat deze dik is, gemaakt van natuurlijk rubber en bestand is tegen temperaturen van -10 ° tot + 80 ° C. Het is het referentie-accessoire voor verpakking en goede verpakking, het zal het onderhoud en de sluiting van tassen of tassen mogelijk maken, evenals de bundeling van producten. Plaats en wikkel het elastiek rond uw producten, totdat de ruimte strak is voor een betere bevestiging van het elastiek. Met betrekking tot de beschikbaarheid van het artikel worden de elastische armbanden niet verkocht in hoeveelheid, maar in een zak van 1 kg.