Noppenfolie

Bescherming en papiervezel Profiteer van een ruime keuze aan tissuepapier en papierplooien om uw kwetsbare items vast te zetten en te beschermen, tegen de beste prijs! Packdiscount, de verpakkingsspecialist, biedt een assortiment goedkope tissuepapier en krimppapier voor geschenkverpakkingen en decoratieve vrijetijdsbesteding.

Het is de ideale oplossing om de binnenkant van uw kartonnen of postbusverpakking te beveiligen. Papiervezel voor goedkoop stuwmateriaal - Krimpen van kraftpapier Tissue- of krimppapier kan in verschillende omstandigheden worden gebruikt. Het kan inderdaad ook worden gebruikt als verpakkingsoplossing of decoratie. Als u uw producten of goederen wilt beschermen, moet u uw kartonnen dozen of postbussen vullen met vloeipapier of plooien. Met deze wigoplossing zijn uw producten tijdens hun verzending beschermd tegen alle schokken. Ze lopen niet het risico beschadigd te raken en komen intact op hun bestemming aan.

U kunt ook gekleurde papiervezels gebruiken om uw producten in hun verpakking te presenteren. Deze oplossing wordt voornamelijk gebruikt voor de presentatie en verkoop van bijvoorbeeld gourmetmanden.

...
Voir plus..
Filters

Welke kleuren krimpen van decoratief papier zijn beschikbaar op PackDiscount? Gekleurde of papieren krimpvezel is een originele en ecologische manier om uw dozen in te bedden en te decoreren. Dit is een extra beveiliging en effectieve bescherming in uw dozen, geschenken en postbussen.

Dit gebruiksvoorwerp is afkomstig van goedkoop gerecycled tissuepapier, in dunne reepjes gesneden en gevouwen als een accordeon. Het biedt uitstekende schokabsorptie en veiliger transport, elimineert migratie naar dooselementen dankzij de fixerende eigenschappen en de originele accordeonvorm vereenvoudigt de installatie en bespaart kostbare tijd tijdens het voorbereiden of verwerken van bestellingen. de versiering.

Wat zijn de eigenschappen van tissuepapier, wit papier krimpen bij PackDiscount? Tissuepapier of schuimpapier is het ideale beschermingsaccessoire om uw kwetsbare producten te beschermen, te voorkomen dat ze breken, maar ook om ze te versterken. Het respecteert het oppervlak van de producten en beschermt ze tegen krassen of vlekken. Hierin ligt de belangrijkste eigenschap van duur vloeipapier. Maar dat is niet alles !

Het is ideaal voor het inpakken, versieren en elegant presenteren van uw geschenken en decoratieve artikelen. Geen enkele woonwinkel kan zonder! Tissuepapier wordt bij Packdiscount verkocht per pak van 1000 vellen, genoeg om te beschermen en te versieren zoals u dat wilt.