Wigvormige tapeinden

Schuimbescherming


Packdiscount specialist voor de beste prijs pakket biedt goedkope schuim papier.  Een schuim bescherming ... Dit is de perfecte timing voor fragiele oppervlakken. Packdiscount is de specialist schuim film en het schuim papier voor particulieren en professionals. U vindt er een grote selectie van film Ancrepapier schuim of schuim voor de beste prijs te vinden.

Ontdek een compleet aanbod van schuim film en schuim papier: Beschermende foam film, bescherming van schuim, beschermfolie roller. Haal het beste prijs op de aankoop van film en schuim schuim en papier voor al uw aankopen van verpakkingen schuim Ancrefilm goedkoop. Vind ook onze schuimen enveloppen  Door schuimfolie in uw dozen en dozen te steken, beschermt u effectief uw kwetsbare oppervlakken. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, bieden wij u een compleet assortiment schuimpapier. Dit assortiment bevat voorgesneden schuimen in dispenserdozen, opgeschuimde rollen, geschuimde U-profielen en schuimrollen met schroefdraad. Zodat u nog meer keus heeft, zijn de producten in ons volledige assortiment schuimpapier in verschillende maten verkrijgbaar. U kunt de lengte, de hoogte, de dikte of de breedte kiezen. Om zeker te zijn van het kiezen van het juiste schuimpapier, kunt u een beroep doen op onze specialisten die u zullen helpen bij uw keuze. Als u kleine producten moet verzenden, gebruikt u het voorgesneden schuimpapier. Het is ideaal om uw objecten te beschermen tegen kleine of kleine volumes. De Foam Fillet Roller is ook handig omdat hij zich kan aanpassen aan alle vormen van de producten die u wilt verzenden. Ontdek onze andere soorten tuigage om gevoelige en kwetsbare producten te beschermen.

Packdiscount Packaging-specialist biedt u een reeks schuimpapier of Doulfline tegen een lage prijs. Schuimbescherming is de ideale timing- en beschermingsoplossing voor fragiele oppervlakken. Het zorgt voor de bescherming van uw verpakking en fragiele objecten dankzij de verpakking (in vel, rol) voor een zet of het transport van uw goederen.

De schuimbeschermer is een onmisbare uitrusting op de site, de industriële omgeving of in winkels voor creatieve activiteit en vermijdt krassen.


Packdiscount is de expert op timing- en beschermingsmaterialen, voor individuen en professionals, om deze reden biedt het u een volledig assortiment schuimpapier. In dit bereik vindt u de schuim voorgesneden bescherming in een dispenserbox, de onvermijdelijke schuimrol, het U-schuimprofiel of de netto-roller van het schuimmousse. Hier vindt u een compleet assortiment schuimtiming: tussen schuimpapier, schuimbescherming, film en roller polyethyleenschuim, allemaal tegen de beste prijs! Profiteer van de beste prijzen voor de aankoop van schuimschuim en schuimpapier, evenals al uw aankopen van goedkope folfilmverpakkingen.
De beschermingsschuimrol trouwt aan vormen van uw object en fragiele goederen dankzij de dikte en het formaat van zijn bladeren. Elk van de producten in het schuimpapierbereik heeft een duidelijke kenmerken. Daarom zal de keuze van uw schuimtimingoplossing gebaseerd zijn op het gebruik dat u doet. Vind ook onze schuimveloppen, onze bubbelfilms en onze tape.

Polyethyleen of doufline bruiloftschuim voor transport

Fragiele objecten hebben de beste bescherming nodig!

Tijdens een zending zijn delicate producten niet beschermd tegen geval en krassen, tenzij u de juiste bescherming gebruikt. Om fragiele producten allen langs hun transport en hantering te beschermen, is het schuim een ??van de meest gebruikte bruiloftaccessoires door professionals en individuen.

Ontdek hoe u het schuimschild kunt kiezen dat is aangepast aan uw behoeften.

Packdiscount, uw kwaliteit Doufline-opslagschuim leverancier

Als een expert in verpakking vergezelt PackDiscount u in de verpakking en bescherming van uw goederen tijdens transport, opslag en bediening.

Dankzij ons schuimkalibratiebereik, kunt u al uw fragiele producten met vertrouwen verzenden. Om de optimale bescherming aan uw zendingen te bieden, is het echter essentieel om uw huwelijksapparatuur te kiezen. Inderdaad, er zijn veel verpakkingsschuimformaten op de markt: schuimrol, schuimprofiel, schuimpapier ... om u te helpen beter te begrijpen welk model overeenkomt met uw behoeften, legt Packdiscount uit hoe u de juiste schuimcalibis kunt kiezen om uw delicate goederen te beschermen.

Bellen schokbestendig schuim of verpakkingschuim: ideaal voor uw dagelijkse expedities!

Voor de bescherming van uw fragiele oppervlakken is het verpakkingsschuim de ideale keuze. Samengesteld uit verschillende microcellen, absorbeert het schuimpapier efficiënt de schokken die kunnen optreden tijdens transport en hantering. Flexibel, het past zich gemakkelijk aan de vorm van uw artikelen.

Afhankelijk van de afmetingen van uw object, bestaan ??de schuimplaten in verschillende indelingen en diktes. Bij PackDiscount bieden we alle rollen van schuim aan de beste prijzen terwijl we u een hoge kwaliteit bieden voor al onze producten.

De schuimrol is ongetwijfeld de schokbestendige en beschermer die het meest vaak wordt gebruikt in de verpakking van de verpakking. Het is erg handig voor alle zendingen van het dagelijks leven. Het beschermt uw producten tegen schokken, krassen en vuil. Zijn sterke punt? Het is zeer economisch en zal uw bondgenoot tijdens de meeste van uw zendingen zijn.

De beschermende schuimrol of schuimpapierplaat: voor uw meer specifieke zendingen!

Het schokbestendige schuim- of verpakkingsschuimfilm beschermt alle producten van vervuiling, maar zorgt ook voor effectieve bescherming tegen schokken en trillingen. Voor uw meer specifieke behoeften, biedt PackDiscount u andere modellen van beschermingschuim: de voorgesneden schuimfilm in dispenserbox, het u-schuimprofiel, de schuimfilet, de schuimplaat ...

Onze verpakkingsschuimen beschermen uw gelakte producten met fragiel oppervlak. De flexibiliteit maakt het in staat zich aan te passen aan elke situatie.

Custom kartonnen doos, met polyurethaanschuim calving

Om tijd te besparen, biedt Packdiscount de kartonnen post met ingebouwde schuiminstelling. Dit pakket biedt maximale veiligheid aan uw fragiele producten tot 20 kg. Samengesteld uit een dubbele dikte van schuimhoningraat (25 tot 35 mm), de kartonnen doos

...
Voir plus..
Filters
3 articles

Kies uw schuimviltpapieren:


Met geschuimde film helpt Packdiscount u uw goederen beter te beschermen en vooral de meest kwetsbare hoeken. De schuimfolie beschermt alle producten tegen vuil maar biedt ook effectieve bescherming tegen schokken en trillingen. Flexibel en lichtgewicht, schuimbescherming is essentieel voor uw logistieke activiteiten.

Uw schuimdimingpapier kiezen

Met de Foam-film helpt Packdiscount u beter uw meest fragiele goederen te beschermen. De Foam-film beschermt alle producten tegen vervuiling, maar zorgt ook voor effectieve bescherming tegen schokken en trillingen. Zacht en licht, het beschermingsschuim blijft essentieel in uw logistieke operaties. Om de hoeken van uw producten te beschermen, raden wij de timingpads aan. Je kunt ook kiezen voor het bubbelpapier.