Enveloppen en kokers

Hier ons assortiment en noppenfolie zakje, schuim.
Een compleet assortiment zak om uw breekbare voorwerpen verzenden ...
De Packdiscount-verpakkingsspecialist biedt u een volledig assortiment enveloppen en zakjes waarmee u al uw documenten veilig kunt verzenden. De keuze van de envelop of hoes is afhankelijk van uw behoefte.
Voor het verzenden van kwetsbare producten, raden we aan om de bellenmof te gebruiken. Inderdaad, het is gemaakt van luchtbel waardoor het bestand is tegen schokken en andere schade tijdens transport. Bovendien heeft de bellenmof een zelfklevende sluiting waardoor deze tijdens de hele expeditie niet kan worden beschadigd. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, bieden we een groot aantal dimensies.
Naast de bubble bags bieden we ook foamtassen aan. Het gebruik van dit type zakje is voornamelijk bedoeld voor het verzenden van dunne producten, met een oppervlak dat gevoelig is voor krassen en stof. Inderdaad, het schuim zal voorkomen dat krassen en stof in uw object worden ingebed. Het hoesschuim is ideaal voor het verzenden van tablets, smartphones, cd's, dvd's en andere producten van dit type. Om de veiligheid van uw producten tijdens verzending te garanderen, heeft het schuimzakje een zelfklevende sluiting. Verschillende dimensies zijn beschikbaar op ons om aan uw behoeften te voldoen.
Voor het verzenden van gevoelige producten bieden wij ook het verzegelde plastic zakje aan. Door dit zakje te kiezen, beschermt u uw producten tegen vocht en andere schade omdat het waterdicht en scheurvast is. Bovendien heeft het een zelfklevende sluiting die het fraudebestendig maakt.
Ontdek op onze site de set zakken en enveloppen van kwaliteit en altijd tegen de beste prijzen.

Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

9 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina

Consultez les articles les plus populaires

To Top