Zakelijke enveloppen

Kartonnen en plastic envelop: oplossingen voor uw mailings


De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt een reeks kartonnen enveloppen en plastic enveloppen om uw mailingexpedities tot een succes te maken. In dit assortiment vindt u de witte kartonnen envelop, de bruine kartonnen envelop met klevende sluiting, de economische knoeivaste plastic envelop, de fraudebestendige plastic envelop, de bruine kartonnen envelop, de witte kartonnen envelop, Tyvek-envelop, de Tyvek-envelop met balg, evenals de kartonnen envelop voor diskette en CD. Alle enveloppen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende maten om u een ruime keuze te geven en aan uw behoeften te voldoen. Elk van deze enveloppen  heeft zeer specifieke kenmerken. Dat is waarom u bij het kiezen van uw envelop moet weten wat uw behoeften zijn. Als u bijvoorbeeld cruciale documenten wilt verzenden, raden we u ten zeerste aan de Tyvek-hoes te gebruiken. Gemaakt van polyethyleen, dit maakt het zeer resistent, scheurvast en waterdicht. Hij is bestand tegen slecht weer en schokken tijdens het verzenden van uw post. Het is zeker dat met deze envelop uw cruciale documenten in perfecte staat aankomen, zonder te worden beschadigd. Witte kartonnen enveloppen en kartonnen enveloppen met zelfklevende sluiting worden sterk aanbevolen voor het verzenden van platte documenten. De stijfheid van deze envelop houdt uw documenten plat en kan niet worden beschadigd, gekreukt, ... De enveloppen van wit of bruin karton zijn ook ideaal voor het verzenden van documenten of kleine platte producten. Als u twijfelt tussen verschillende enveloppen, kunt u contact opnemen met ons team dat u op de hoogte stelt en u helpt bij het kiezen van de beste kartonnen enveloppen of plastic enveloppen.

Karton en plastic zak

Packdiscount Packaging Specialist biedt u een aanzienlijk divers assortiment enveloppen en zakken: van de plastic zak, door de kartonnenzakken (bruin of wit) en de Kraftzak. U vindt bij Packdiscount alle een scala aan enveloppakketten en gewatteerde pocketpakketten tegen de beste prijs, de oplossing voor uw snelle zendingen. Onze producten worden binnen 24 / 72H in Frankrijk geleverd.
Kartonnen zakken en zelfklevende plastic zakken: oplossingen aangepast aan uw zendingen. Zeer resistent, het bruine of witte kartonnen pouch is ideaal voor het verzenden van onze gerechten. De plastic zakken met labels of zonder etiketten, zijn indich en onschendbaar. De plastic zak is de ideale oplossing voor het veilig verzenden van uw producten.
Het karton zonder venster maakt het verzenden van platte documenten toe en is zeer economisch. Hier vindt u een ruime keuze aan kartonnen enveloppen en kunststof verzending voor de beste prijs. Ontdek een volledig assortiment van Envelop Clutch: Kartonnen envelop, Tyvek-buidel, zelfklevende kartonnen dekking, sticker, etc.
Profiteer van de goedkope prijs bij de aankoop van kartonnen zakje, plastic verzendtas. De keuze van uw envelopkoppeling komt in functie van uw behoeften en documenten om te verzenden. Voor gevoelige zendingen is de TYVEK-envelopkoppeling de ideale oplossing. Inderdaad, deze envelop is waterdicht, indich en zeer licht. Bovendien heeft het een zelfklevende sluiting die de veiligheid van de zending garandeert. Met deze kunt u uw commerciële documenten met alle sereniteit verzenden. Het bruine kartonnen achterklep is ook uitgerust met een zelfklevende sluiting. Dit is ideaal voor verzenddocumenten die niet absoluut beschadigd zijn of gevouwen. De meeste van onze zakveloppen hebben zelfklevende of stickersluiting om veilige zendingen te garanderen. Ze zijn allemaal beschikbaar in verschillende dimensies om u een bredere keuze te laten.

Voor verzending van uw platte artikelen en gevoelige documenten zijn kartonnen enveloppen en plastic zakken uw bondgenoten. Dankzij een ruime keuze aan modellen, formaten en afmetingen, wordt u verwend met de keuze volgens de aard van de goederen om te verzenden.

Onschendbare kartonnen envelop, platte rode zakken, plastic zakken ... een veelheid naar keuze bij Packdiscount

Packdiscount Packaging Specialist biedt een breed scala aan enveloppen en zakken voor verzending van uw goederen.

Van het Kraft Paper Pouch, naar het karton (bruin of wit), biedt Packdiscount een ruime keuze aan enveloppen tegen de beste prijzen voor uw postzendingen. Voor elk van uw bestellingen garanderen wij een kwaliteitsproduct.

Onze producten worden overal in Frankrijk geleverd, binnen 24 tot 72 uur.

Kartonnen verzending zakken en zelfklevende plastic zakken

Verkrijgbaar in bruin en witte, kartonnen zakken en zelfklevende plastic zakken brengt een onschendbare kant naar uw producten. Zeer resistent en indich, dit zakmodel is ideaal voor het veilig sturen van uw gerechten. Afhankelijk van uw behoeften, zijn ze verkrijgbaar in verschillende indelingen, met of zonder label.

De pendeldienst voor de acteurs van e-commerce

Eenvoudig, maar effectief, de shuttle-pouch wordt geprezen door online handelaars en professionals. Dit model is uitgerust met 2 gemakkelijk te openen kleefbanden. Een band is bestemd voor verzending, terwijl de andere wordt gebruikt in het geval van terugkeer. Ontworpen van een bruin kraftpapier, is het shuttle-pouch resistent en volledig recyclebaar.

Welk kartonnen zakje voor gevoelige producten?

Om de totale beveiliging van uw gevoelige producten te garanderen, biedt PackDiscount verschillende modellen van zakken.

- De Tyvek-buidel:

Gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid, heeft de Tyvek-envelop een zeer hoge weerstand tegen tranen, vocht en de meeste chemicaliën. Uitgerust met een zelfklevende sluiting, garandeert deze dekking de veiligheid van uw postzendingen. Met deze sjabloon kunt u uw commerciële documenten en andere vertrouwelijke bestanden met vertrouwen verzenden.

Bovendien hebben Tyvek-zakken antistatische eigenschap. Voor het verzenden van uw artikelen die gevoelig zijn voor statische elektriciteit, is deze envelop perfect aangegeven.

Ten slotte, dankzij de lichtheid, realiseert u zeker besparingen op de verzendkosten.

Bij Packdiscount bieden we het Tyvek-klassieke zakje en de Tyvek-buidel met balg.

- Onbeschadelijk plastic zak:

Gemaakt van 60 micron gecoëxtrudeerd polyethyleen, deze plastic zak is zowel flexibel, waterdicht en ingesprongen

...
Voir plus..
Filters

In dat geval moet u de kartonnen sleeve kiezen?


De kartonnen hoes is bedoeld voor de verzending van al uw gerechten documenten. Het voordeel? Het is zeer zuinig! Zijn stijfheid maakt veilige verzending van uw documenten. Geen risico van vouwkarton met onze portemonnee! Net als onze andere tassen, de kartonnen sleeve is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle maten te passen. Wij stellen met inbegrip van een kartonnen sleeve cd en diskette die schok dempen en te voorkomen dat het verlies van gegevens als gevolg van statische elektriciteit. U kunt ook ontdekken onze achterzak karton, sterker dan standaard envelop.


Hoe kunt u uw plastic zak kiezen?


De plastic hoes biedt meer veiligheid voor de verzending van uw belangrijke documenten. De plastische eigenschappen toestaan ??dat het waterdicht en scheur-proof. De tamper-proof plastic hoes zal uw e-mail te beveiligen, terwijl ze te beschermen tegen vocht. U kunt zelfs uw plastic zakken af ??te drukken voor uw gevoelige zendingen. Discount Pack biedt ook het Tyvek zakje. Afgezien van het feit dat het scheurvrij en waterbestendig Tyvek is ook recyclebaar. De Tyvek zakje het behoud van uw belangrijke documenten door zijn hoge weerstand.

Kartonnen envelop, Plastic Pouch (Cardboard DVD Case, Recycled Cardboard CD-buidel)

In welke gevallen moeten we de kartonnen dekking kiezen?


De kartonnen dekking is bedoeld voor het verzenden van al uw platte documenten. Zijn voordeel? Ze is erg economisch! De stijfheid maakt het mogelijk om het verzenden van uw documenten te beveiligen. Geen risico op vouwen met onze kartonnenzakken! Net als onze andere zakken, bestaat de kartonnenzak in verschillende dimensies om aan alle formaten aan te passen. We bieden u een kartonnen afdekking voor CD- en diskette die shock shock en vermijd gegevensverliezen als gevolg van statische elektriciteit. Je kunt ook onze kartonnen achterkant ontdekken, sterker dan de standaard envelop. Kies voor uw pakketten voor een enkel carter.

Hoe je je plastic zak kiest?


De plastic zak biedt meer beveiliging voor het verzenden van uw belangrijke documenten. De eigenschappen van het plastic laten het ondoordringbaar en indich zijn. De onschendbare plastic zak beveiligt uw postzendingen terwijl ze ervan beschermen tegen vocht. U kunt zelfs uw plastic zakken voor uw vertrouwelijke zendingen afdrukken. Packdiscount biedt ook de Tyvek-zak. Buiten het feit dat het indich en waterdicht is, is de Tyvek ook recyclebaar. De Tyvek-zak behoudt uw cruciale documenten met zijn grote weerstand.