Hout stijgt

Lange kartonnen voor uw lange en kwetsbare producten. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen buizen. Hier vindt u een breed scala aan mailing buizen voor de beste prijs te vinden. en krijg goedkope prijzen op de aankopen van kartonnen kokers!  Ontdek een compleet aanbod van kartonnen kokers wikkelen van ronde, vierkante buizen ... Krijg goedkope prijzen op het kopen van mailing buizen.

Packdiscount is de verpakkingsspecialist, daarom biedt het u verschillende formaten die kunnen worden aangepast aan alle soorten producten. Onder postverpakkingen vindt u kartonnen kokers voor het verpakken en verzenden van lange producten. In dit assortiment van kartonnen kokers, zijn er kartonnen buizen met een vierkante vorm en kartonnen buizen met een ronde vorm. Kartonnen kokers zijn perfect voor het verpakken en verzenden van producten zoals posters, posters, documenten of plannen.
De longbox-kartonnen tube, die een vierkante vorm heeft, is handig voor poststukken. De vierkante vorm vermijdt manuele behandelingen in postcentra en voorkomt porto-toeslagen. Met deze zelfde vorm kunt u eenvoudig en snel uw documenten, posters of posters invoegen en extraheren. Dit bespaart u tijd. Om de sluiting van deze kartonnen buis te garanderen, is het raadzaam om plakbanden van PVC of polypropyleen te gebruiken. Andere lijmen zijn ook beschikbaar op onze website.

De ronde kartonnen snorkel zorgt ook voor een veilige expeditie voor uw posters en posters. Het sluit met de twee plastic deksels aan de uiteinden van de kartonnen buis. Om het te sluiten, hoeft u deze twee deksels gewoon niet te nieten. Of het nu om de ronde kartonnen buis of de vierkante kartonnen buis gaat, ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

...
Voir plus..
Filters
1 article

Waarom hebben we de kartonnen koker verpakking gebruiken?
De kartonnen koker verpakking is ideaal voor lange producten, buisvormige of opgerold papier (poster, document, kaart, ...)! Zodra het product wordt geschoven in de koker zal beschermen tijdens transport. Als u wilt uw kartonnen koker verzenden per post, zich ervan bewust dat het heel goed geschikt is voor dit gebruik en het heeft alle kwaliteiten van een postpakket. Sterker nog, dankzij de plug je nieten voor het verzenden, deze verpakking wordt onschendbaar. Zeer effectief tegen schokken, onze verschillende dozen buizen zijn ook erg sterk en licht.
Wat zijn de verschillende kartonnen koker modellen?
U vindt in onze online winkel twee verschillende reeksen van papier buis: de ronde kartonnen koker en de buis in lange karton. De ronde kartonnen verpakking buis effectief zorgen voor de bescherming van alle soorten papieren documenten, affiches, landkaarten ... Gekenmerkt door zijn kracht en zijn lichte gewicht, deze verpakking is rond, zoals de naam al doet vermoeden. Dit model is zo verschillend in grootte aan alle behoeften van onze klanten te voldoen. Ook aanwezig op onze winkel, kartonnen koker Longbox is onze tweede model. De Longbox karton is wanneer het meest geschikt is voor de scheepvaart. Met zijn vierkante vorm, heeft Longbox buis niet rollen tijdens het transport. Ook hij wordt gekenmerkt door zijn hoge weerstand en komt in verschillende maten, zodat u het pakket dat het beste past bij uw product kunt kiezen.
Waarom kiezen voor een kartonnen koker verpakking Packdiscount?
Door te kiezen voor een kartonnen buis of een ander product in ons assortiment, heb je een team van experts in de verpakking voor u klaar om u te informeren en om u maximale tevredenheid tijdens het winkelen te brengen! Ons doel is om u een ruime keuze van de kwaliteit van verpakkingen (dozen, karton, linten, timing ...) de beste prijs aan te bieden! Ik wens ook bieden een service van hoge kwaliteit, hebben we partnerships met de meest competente verpakking fabrikanten vastgesteld.