Kartonnen dozen enkelgolf

De single fluit karton is ontworpen voor het verpakken van licht en niet breekbaar .. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope kartonnen verpakkingen.
U vindt er een grote selectie van kartonnen dozen voor de beste prijs te vinden. De eenvoudige kartonnen doos groef of ook wel Amerikaanse doos of kartonnen doos flappen is ontworpen voor het verpakken van lichte producten (10 tot 20 kg) en niet breekbaar.

Deze enkele inbouwdozen zijn goedkoop en gebruikt voor opslag, verpakking en transport. Onze kisten enkelwandige dozen worden gestempeld LNE waarborgen van de kwaliteit en de sterkte van karton en RESY voor recycleerbare verpakkingen. De eenvoudige en buiten kraft golfkarton, karton geeft uitstekende breukvastheid en impact. Onze dozen hebben ook een goede grip van de banden wanneer ze gesloten.  ">Het eenvoudige golfkarton en de buitenkant van de kraft geven de kartonnen dozen een uitstekende weerstand tegen verbrijzeling en schokken.  ">Onze verpakkingsplaten hebben ook een goede hechting van kleefbanden wanneer ze gesloten zijn. De verpakkingsspecialist Packdiscount wil dichter bij de behoeften van zijn klanten zijn.Dat is waarom het een breed assortiment van enkele golfkartonnen dozen met verschillende afmetingen biedt.

Deze eenvoudige dozen van golfkarton zijn ideaal voor het vervoer van lichte en licht breekbare producten.  ">De grootte van uw enkele golfkartonnen doos is dan afhankelijk van het volume van uw goederen. Alle producten die beschikbaar zijn op de Packdiscount-website voor verpakkingsspecialisten, zijn kwaliteitsproducten en altijd tegen de beste prijzen.

Aankoop van kartonverpakking

Pakkingspecialist, Packdiscount biedt kartonnen verpakkingen tegen lage prijzen. Het eenvoudige carter is vervaardigd voor de verpakking van lage fragiele, kleine en lichtgewicht producten tussen 10 en 20 kg. De enkele groefkrat is ontworpen om het gewicht van uw objecten tot 20 kilo te ondersteunen, daarom mag het geen hogere lading bevatten. Lichtgewicht producten zijn niet bang dat de breuk ook op de lijst van veel voordelen is om eenvoudige oplichters aan te nemen. Voor grotere percelen kunt u anders kiezen voor de dubbele groef of drievoudige groefkrat.

De eenvoudige kist voor uw pakketten of bewegen

Hier vindt u een ruime keuze aan verpakkingskaarten tegen de beste prijs. Onze verpakkingskratten en dozen zijn perfect voor een verhuizing, ze zullen ook uw zendingen, opslag en opslag van uw producten in een magazijn faciliteren. Ze kunnen daarom worden gebruikt voor opslag, verpakking en transport.
Bovendien hebben de kaarsen eenvoudige groef het voordeel dat ze economisch en ecologisch zijn. Eenvoudig gegolfd karton en kraftbuiten, bieden uitstekende weerstand tegen verpletterende en schokbestendigheid. De compressie van het pakket is veilig onder bepaalde voorwaarden, zoals tijdens het transport.
Waar vind je de juiste dimensie voor je pakketten?

De lengte, breedte, formaat en kartonnen flappen veranderen afhankelijk van de verticale compressiebestendigheid en kunnen daarom een ??belangrijk aspect zijn bij het kiezen van uw merchandise. Om u een breed scala aan verpakking aan te bieden, ter beschikking stellen deze vakken eenvoudige carter in verschillende dimensies. Bovendien houden onze verpakkingskaarten zich aan alle klevende tapes bij het sluiten, voor optimale veiligheid. Om het eenvoudige groefkarton te kiezen dat voldoet aan aan uw behoeften, kunt u contact opnemen met ons team van deskundigen omdat ze weten hoe u u moet informeren.

...
Voir plus..
Filters

Voor welk type producten is de enkele golfkartonnen doos geschikt?


De kartonnen doos in een enkele groef is geschikt voor de opslag van lichte en kwetsbare producten. De kartonnen doos in bruin kraft is geschikt voor het opbergen van kleding, documenten of linnengoed. Met de box met enkele groef kunt u goederen in uw magazijn opslaan of vaste producten exporteren.

Voor welk type product is de Carton Single Carton Case aangepast?

Het aankoopkarton in enkele groef is geschikt voor het opslaan van lichte producten en vrees niet de breuk. Zo is deze box-kaart perfect aangepast om kleding, linnengoed te bevatten, zodat andere kleine producten. Dankzij de kwaliteit Kraft kunt u ook industriële voedselproducten opslaan die niet cool hoeven te zijn.

Wat zijn de voordelen van een kartonnen doos in eenvoudige groef?

De aankoop van het karton in eenvoudige groef van Packdiscount heeft verschillende voordelen. Allereerst is ons kartonnen assortiment opnieuw gecertificeerd. Dit betekent dat al onze dozen recyclebaar zijn. Bovendien voldoen enkele kromme kaarten aan de LNE-standaard die hun robuustheid tot 20 kilo poort garandeert. We bieden ook dalende prijzen aan volgens uw American Cash Register-aankoopvolume. Hiermee kunt u profiteren van de beste prijs voor uw verpakkingsverbruik. Aarzel niet om door onze site te bladeren om al onze modellen van verpakkingen en plastic films te ontdekken, inclusief bubbelpapier om uw zendingen te beveiligen.

Waar te koop Moving Boxes?

Voor een beweging is het nodig om de benodigde apparatuur uit te rusten om uw persoonlijke bezittingen in te pakken, op te slaan, op te slaan, te verplaatsen. Packdiscount, de verpakkingspecialist, biedt een reeks oplossingen voor professionals en individuen. Ontdek de producten om uw verhuizing te maken en bescherm uw bedrijf op de juiste manier. Zoek in onze online catalogus een breed scala aan: standaard dozen en grote afmetingen, kratten, complete kit, kaarten. Packdiscount biedt een breed scala aan kaarten bewegen, kits en gereedschappen, om tijd en totale ruimte te besparen.

Hoe goedkope dozen?

Packdiscount is de leider in het aanbod van dozen voor individuen en professionals. Of het nu gaat om een ??expeditie, opslag of beweging, we hebben alle kartonnen modellen die zijn aangepast aan uw behoeften en tegen lage prijzen. De kwaliteit van de verpakkingskaart is een belangrijke zorg om een ??expeditie te garanderen. Dat is waarom we resistent, licht en tegen de beste prijs aanbieden. All voor verpakking, bescherming, opslag, sluiting, beveiliging, conditionering, palletisatie en verzending van uw producten - Packdiscount, verkoop van verpakking en kratten tegen een lage prijs!

Eco-karton Online Sale Service: Packdiscount Market

Het kiezen van ecologische verpakking voor zijn e-commerce bestaat uit het kiezen van meer milieuvriendelijke materialen: gerecycled, recyclebaar, zie biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Zeker is het moeilijker om het te vinden, weet dat Packdiscount een breed scala aan 100% ecologische producten biedt. Weet dat elk type materiaal zijn ecologische alternatief vindt. Deze milieuvriendelijke pakketten bieden dezelfde prestaties (in termen van weerstand, bescherming) als conventionele verpakkingen. Hier zijn enkele voorbeelden: voor de doos en kartonnen postbox: het gerecycleerde en recyclebare karton. Voor de plastic zak: de gerecycleerde online buidel of het kraftzak. Voor de plastic bubble-envelop: de megabulle-buidel, waarbij kraftpapier en bubbels combineert. Voor bubbelpapier of schuim: 100% recyclebaar kraftpapier. Voor timingchips: de biologische flopak.
De truc bovendien: denk ook aan het milieuvriendelijke alternatief voor uw lijm: kraftpapierlijm. 100% recyclebaar, in niet-siliconen Kraft, respecteert het de omgeving en kan tegelijkertijd worden gerecycled als het karton. Het heeft dezelfde kleefkracht als een standaardlijm.