Archiefdozen en verhuisdozen

Labels scheepvaart en Amerikaanse labels om uw pakketten en producten aan te geven. Je retouverez een grote selectie van de scheepvaart labels voor de beste prijs. De labels gebruikt om uw breekbare pakketten te melden. Packdiscount verpakking specialist biedt goedkope verzendlabels.

Hier vindt u een breed scala van de scheepvaart labels en tags van Amerikaanse rente te vinden. Het melden van uw producten met behulp van onze labels is essentieel om de veiligheid van uw zendingen te garanderen. U kunt aan de vervoerders aangeven of zij de goederen met voorzorg moeten behandelen, of het nu om breekbare producten gaat of niet, ... De verpakkingsspecialist Packdiscount biedt u een ruime keuze op het gebied van etikettering en bewegwijzering. Het Amerikaanse label is ideaal voor het identificeren van uw producten wanneer deze in uw magazijn of werkplaats worden opgeslagen. Het label heeft een metalen clip waarmee je gemakkelijk aan je kartonnen verpakking kunt hangen. Dit label is verkrijgbaar in verschillende maten om precies aan uw behoeften te voldoen.

Verzendlabels worden meestal gebruikt om zeer duidelijk breekbare producten aan te geven die zorgvuldig moeten worden behandeld. Zelfklevende, deze verzendetiketten houden zich aan alle soorten media. Er zijn verschillende dimensies beschikbaar voor dit type labels met de aanduiding die overeenkomt met uw handelswaar (hoog, laag, fragiel, afzender, ...). Door deze twee soorten borden te gebruiken, beveiligt u al uw zendingen en zorgt u voor de bescherming van uw dozen en dozen.
Vergeet niet om lijmen te gebruiken om uw verpakking te verzegelen. Het gebruik van stretchfolie wordt ook aanbevolen voor een betere bescherming van uw pakketten.

...
Voir plus..
Filters

HOE JE verpakkingslabels?
Het primaire doel van markering is de identificatie van de zending aan de vervoerder te leveren aan de uiteindelijke begunstigde. De oude merken, reclame-merken en andere overbodige informatie kunnen alleen maar in verwarring handlers en transporteurs. Ontvanger en verzendkosten merken of de luchthaven, met vermelding van de bestemming en de breukbelasting punten, wordt aan drie zijden van het pakket worden geplaatst. Bij voorkeur op een zijvlak en (of) de eindvlakken of top.
Wanneer de doos wordt gebruikt op het punt van verkoop, moet een deal van de gegevens voor de cliënt bevatten, en drie andere kijkt uit op de informatie over de verzendkosten. Bij gebruik van golfkartonnen dozen, POS graphics zijn eenvoudig, gewaagd en met een beperkt aantal kleuren, om het afdrukken problemen te voorkomen.
U kunt kopen zelfklevende etiketten met alle gebruikelijke voorzorgsmaatregelen in acht symbolen en ook speciale labels af te drukken met de verzending van gegevens.