Luchtkussenenveloppen

Noppenfolie of gewatteerd vak voor uw kwetsbare producten.


De bubble fungeert als een beschermende luchtkussen en schokdemping tijdens expedities. Packdiscount verpakking specialist biedt bubble enveloppen goedkoop. U vindt er een grote selectie van bubbel envelop scheepvaart voor de beste prijs te vinden. Ontdek een compleet aanbod van bubble omvat: veilige bubble enveloppen, bubble enveloppen plastic ... Krijg goedkope prijzen op de aankoop van de scheepvaart enveloppen zeepbel.

De noppenfolie is het perfecte etui om al uw kwetsbare producten te beschermen. De luchtkussens absorberen alle schokken tijdens transporten. Dat is wat hem een ??zeer beschermend omhulsel maakt. Afhankelijk van de producten die u wilt verzenden, biedt de Packdiscount-verpakkingsspecialist u een compleet assortiment noppenfolie. In dit bereik vindt u de 90 g noppenfolie, de 125 g noppenfolie, de veilige noppenfolie, de plastic noppenfolie en de noppenfolie. Voor elk van deze bellenveloppen zijn verschillende afmetingen mogelijk in termen van opening en hoogte. U kunt ook de gewenste verpakking kiezen (pak van 200, verpakking van 100 ...). Elk van deze enveloppen heeft verschillende kenmerken. Uw keuze zal gebaseerd zijn op uw producten om te verzenden. Om zeker te zijn van de juiste bubbel envelop, kunt u een beroep doen op het advies van specialisten die al uw vragen zullen beantwoorden. 

Onze bubbelomslagen zijn zeer duurzaam en hebben een zelfklevende sluiting die uw koppeling onschendbaar maakt en uw zendingen veilig stelt. Andere enveloppen en verzenddozen zijn beschikbaar op onze website.  Met onze bubbel-enveloppen kunt u uw kwetsbare kleine producten veilig vervoeren. De luchtbellen in deze envelop of zak werken als schokbestendige kussens. Dit voorkomt schade tijdens het transport van uw pakket.

Envelopelectie en goedkope bubble-zak

Om u maximale bescherming van uw fragiele pakketten tijdens hun verzending te garanderen, biedt de verpakkingspecialist u verschillende formaten van enveloppen en bubbelzakken. Zeer bekend om zijn protest met de bellenvelop, uw fragiele objecten (zoals sieraden, framesfoto's of smartphones), zullen profiteren van maximale beveiliging en bescherming. Afhankelijk van de keuze van het model, kan de gewatteerde envelop zijn samengesteld uit twee beschermende materialen: het kraftpapier en de bubbelfilm. Dientengevolge zal de bellenvelop profiteren van een dubbele bescherming en de beste oplossing zijn, wat betreft de verzending van uw fragiele pakket. Inderdaad, met zijn beschermende oppervlak samengesteld uit zijn luchtbellen, zal de bubble-envelop uw producten beschermen tegen shock, schokken en verpletteren, gedurende de hele duur van hun transport.

Bevestig uw pakketten met de randbrief in bubble-papier

Om het dichtst bij de behoeften van zijn klanten te zijn, biedt de Packdiscount Packaging-specialist een ander bereik van bubble enveloppen, verkrijgbaar in verschillende indelingen, afhankelijk van het te worden verzonden product. Voor de verzending van fragiele en hoogwaardige producten adviseren wij u het beveiligde bubble-zakje. Deze envelop is gemaakt van plastic en bekleed met een bubble matras, waardoor het volledig onschendbaar is, voor maximale bescherming van uw producten. De samenstelling van deze bubble-zak maakt het ook bestand tegen vocht, schokken en is onfortabel. U zult verzekerd zijn van de maximale bescherming van uw producten. Vergeet ook om uw producten te labelen met onze verzend- en signaleringslabels. We hebben verschillende soorten bubbels enveloppen die overeenkomen met de drempel van kwetsbaarheid van uw producten. De grammage zal anders zijn, afhankelijk van of uw fragiele of zeer fragiele. Volgens het bubbel envelopbereik waarvoor u kiest, heeft u ook de keuze aan formaten en afmetingen. Het is daarom belangrijk om de dimensies van uw fragiele percelen te kennen voordat u uw bubbelvelop kiest. Als u documenten heeft om per post-office-box te verzenden, bieden wij hoogwaardige aktetassen en tegen de beste prijs.

...
Voir plus..
Filters

Hoe maak je een bubbel envelop kiezen?


Wanneer men wil kleine breekbare voorwerpen te sturen, hebben we niet altijd denken te borrelen envelop, maar de laatste blijkt zeer nuttig en zuinig te zijn.


Waarom de bubbel envelop?


De huizenbubbel is eigenlijk een combinatie van twee materialen: een envelop kraftpapier om de stijfheid van de envelop te verzekeren en noppenfolie te wikkelen en een optimale bescherming van het product. Enveloppen bellen kan worden gebruikt voor het verzenden van allerlei items: USB-sleutels, sieraden, boeken, telefoon ... Inderdaad, dankzij de luchtbellen, de huizenbubbel op elk object, zwak of niet beschermen, stoten en schokken, en aldus een goede levering te garanderen, zonder het risico van het beschadigd product.


Hoe u de juiste grootte van de envelop kiezen?


Om de envelop die het beste past bij de grootte van uw object te vinden, moet u eerst de nodige maatregelen zijn lengte en breedte. Als het object een dikte van meer dan 1 cm, zal het voeg enkele centimeters meer voor elke zijde van de bubbel envelop zodat het object en terug over de zak.

Waar te kopen en waar te vinden bubble enveloppen tegen lage prijzen?

Tegenwoordig zijn er meer en meer zendingen van percelen. Er zijn verschillende verzendarrangementen aangepast aan elk type object. De bubble envelop is bijvoorbeeld ideaal voor het transport van fragiele producten zoals een CD, DVD, kleine elektronische componenten, enz. Als het een onmisbare bescherming is om documenten en objecten van kleine dikte te verzenden, is het de envelop van de luchtbubbel. Goed versterkt, sluit het met een zelfklevende tape. Met dit type bubbelverpakking bent u zeker dat het transport plaatsvindt in de beste omstandigheden. Meer angst in geval van schokken: de bubbels zijn de garantie voor een onberispelijke service. Voor uw klanten of volgens uw persoonlijke vereisten, sets met de gewatteerde envelop in alle rust. Dat is de reden waarom Packdiscount een breed scala aan de pocketballzak biedt!
Packdiscount biedt u een aanzienlijk bereik van enveloppen en zakken aangepast aan alle typen postverzending. Vind al onze producten, passeren van de bubbel envelop naar het kartonnen zakje, zelfklevende buidel en balg, met of zonder een raam, dus u zult genieten van een ideale oplossing voor een snelle verzending. Vind al onze enveloppen en zakken op onze website.


Waarom kiezen voor de bubble-envelop?

Wanneer u kleine fragiele voorwerpen wilt verzenden, denken wij niet altijd aan de bubble-envelop, en toch blijkt het zeer nuttig en zuiniger te zijn. De bellenvelop is eigenlijk een associatie van twee materialen: een envelop die bestaat uit kraftpapier, om de stijfheid van de envelop en het bubbelpapier te waarborgen, om maximale bescherming van uw product in te pakken en te garanderen. Bubble enveloppen kunnen worden gebruikt om allerlei soorten objecten te verzenden: USB-sticks, sieraden, boeken, telefoon ... Inderdaad, dankzij de bubbels, de bubble-envelop maakt het mogelijk om elk object, fragiele of niet, foto's en schokken te beschermen, en dus, Om een ??goede routering te garanderen, zonder dat het risico op het beschadigde product wordt beschouwd.

Hoe een bubbel envelop per post verzenden?

La Poste heeft een tariefraster ontwikkeld en geeft de stappen om te volgen voor zendingen in Frankrijk. Een envelop kan worden bevrijd in drie formaten: aan de ene kant eenvoudige letters, de letters volgden en de Colissimo. Simpele letters hebben voornamelijk de dagelijkse documenten. Hiervoor moet u een Kraft-envelop verzenden, omdat deze modus van verzending niet compatibel is met de bubbel enveloppen. U kunt uw pakketten ook door Colissimo verzenden, op voorwaarde dat de bellenvelop niet groter is dan 250 g en meer dan 3 cm dik. De optie Laatste verzenden is de gevolgde letter, ook wel "MAX-letter" genoemd, het is vergelijkbaar met de eenvoudige letter en de Colissimo: omdat het mogelijk maakt om bubble enveloppen minder dan 3 cm dik en voor een gewicht van maximaal 3 kilo te sturen. Kunnen we een follow-up hebben voor het verzenden van zijn bubbel envelop? Het is mogelijk om het verzenden van het buidel of het pakket te volgen, omdat de letter die volgde en de Colissimo beide een pakketvolgsysteem met nummer heeft. Aan de andere kant is het voordeel van de eenvoudige brief om zeer economisch te zijn, maar het volgt niet het verzenden van uw letters en enveloppen. Daarom is de keuze van uw verzendmodus van uw post van uw producten afhankelijk van het gewicht van uw producten om te verzenden: als ze minder dan 3 kg (en minder dan 3 cm dik) maken, is het meest economisch om de letter te nemen die wordt gevolgd in plaats van de Colissimo. Als het gewicht buiten de 3 kg ligt, is het noodzakelijk om te kiezen voor de Colissimo (met een limiet van 30 kg).
Als u vragen heeft over de verpakking, of voor eventuele vragen over onze bubbel enveloppen en zakken, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team van deskundigen: ze zullen u graag helpen bij het vinden van het product dat bij u past.