Golfkarton - Wat nut magazijn?

Packdiscount, expert verpakkingen tegen lage kosten, nodigt u uit om zijn brede waaier van kartonnen dozen en golfkarton goedkoop te ontdekken. Nergens anders vind je zo'n prijzen voor kartonnen verpakkingen. Ons assortiment van kartonnen doos om te voldoen aan alle professionele eisen: kwaliteit, kwantiteit en keuze zijn onze sleutelwoorden.

Er zijn vele manieren om golfkarton te gebruiken. Het is inderdaad een product met vele kwaliteiten en eigenschappen. Gebruiken om objecten, aparte verschillende producten of als isolatie te beschermen; wij geven u alle mogelijke toepassingen van gegolfd magazijn.

De ideale golfkarton voor het vervoer


Gebruikt in het grootste deel van het vervoer van goederen, golfkarton is ideaal voor uw product te beschermen tegen schokken en andere onverwachte vervoer.
De meeste van onze verpakkingen karton op Packdiscount zijn al gemaakt als golfkarton bestaan uit een vouwfilter. Zij zorgen voor de stijfheid van de raad van bestuur, maar ook toestaan dat de slagen van de best ontvangen van karton met hun dempers (Ontworpen als stijver dan elastisch te zijn).

Golfkarton kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden dan vervoer. Het is ideaal voor de opslag van voedsel, we vinden het ook vaak in supermarkten en grote doos. Het kan ook dienen als isolatie om wat vocht producten of koud te houden. Met al zijn eigenschappen, kan golfkarton worden gebruikt in vele omstandigheden. Het stijf, buigzaam, vormbaar, isolerend en bestand. We kunnen hem vinden zeer brede toepassingen, het zij vracht of om een product te isoleren en te houden vocht.

Gegolfd een ecologisch product

Golfkarton verzekert transport je eten. Het beantwoordt perfect aan de verschillende bestaande hygiënische normen (Voor eenmalig gebruik, goede isolatie, etc ...).

Bovendien volledig aan milieunormen transport. Na gebruik wordt het direct verzameld en gerecycleerd, dit bespaart extra vergoeding recycling. Met golfkarton, niets verloren, alles wordt hergebruikt.

Dus aarzel niet om onze brede waaier van golfkarton ontdekken en geniet van speciale prijs voor al uw boxen aankopen. Voor meer informatie over al onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op, zullen we snel reageren.