Het kiezen van enveloppen - Commercial Envelope, bel of schuim?

Discount Pack is de expert in verpakking te verzenden, te beschermen, verpakken en opslaan van uw producten tegen een lagere kostprijs. Met onze brede waaier van enveloppen, kunt u al deze documenten veilig en efficiënt te sturen. Elke envelop correspondeert met een bepaalde zending. Inderdaad, er zijn vele modellen van enveloppen, commerciële envelop, noppenfolie, schuim wrap: elk aan te passen perfect aan de inhoud die u wilt verzenden.

Het kiezen van de juiste envelop is belangrijk omdat de shell uw gegevens te beschermen gedurende zijn hele carrière en zijn reis. Er zijn vele soorten enveloppen en het is soms moeilijk om de waarde van elke onderscheiden. Maar Discount Pack wordt uitgelegd hoe om te kiezen tussen een commerciële behuizing, schuim shell of een bubbel envelop.

De commerciële envelop, ideaal voor uw dagelijkse zendingen

Er is een indrukwekkend aantal enveloppen kan deze bevinding worden verklaard door het feit dat elk aan een specifieke behoefte. U zal dezelfde enveloppe niet gebruiken voor uw administratie, uw breekbare voorwerpen of uitnodigingen. Afhankelijk van de grootte van het object, zijn er verschillende envelopformaten verschillend gewicht en vooral verschillende materialen. Bij Discount Pack bevat alle enveloppen voor de beste prijs, terwijl het aanbieden van een hoge kwaliteit voor al onze producten.

De commerciële envelop is zeker de envelop u het vaakst gebruikt. Het is erg handig voor de dagelijkse zaken, zoals uw facturen of andere papierwerk. Zijn sterke punt? Het is zeer zuinig en daarom zal uw bondgenoot zijn wanneer de meeste van uw zendingen. Al onze zakelijke enveloppen bestaan ​​uit een dubbele zelfklevende sluiting veiligheid voor een comfortabel en veilig gebruik te waarborgen.

De huizenbubble of schuim behuizing voor uw specifieke zending

Voorbij het papierwerk, kunt u ook de enveloppen te gebruiken om minder conventionele items. Je hebt dan te wenden tot andere soorten enveloppen voor zakelijke envelop is niet meer geschikt. De huizenbubbel met name zeer geschikt voor het verzenden breekbare of volumineuze voorwerpen. Sterker nog, haar bellen breng hem grote kracht en laat het aan alle schokken die uw bezittingen zullen tegenkomen tijdens hun expeditie op te vangen. De enveloppe bubble bestaat in verschillende gewichten en kan zelfs veiliger zijn onschendbaar te zijn.

Het schuim shell is ook ideaal voor het beschermen van uw breekbare voorwerpen die deze keer, dun en compact zijn. Het voorkomt met name krabben en wrijven kwetsbare oppervlakken te behouden. Onze schuim mouwen fungeren als een schild en laat uw ontvangers om de producten te ontvangen als je hen gezonden. Voor lange producten, bieden wij ook essentieel post buizen voor affiches en andere plannen.

Als u advies over het kiezen van uw envelop nodig hebt, neem dan contact met ons op +33171631500